TEIXIT EMPRESARIAL DONA AVUI LA BENVINGUDA AL NADAL

83

Teixit Empresarial ha organitzat avui tota una horabaixa de benvinguda al Nadal amb una sèrie d’actes que tindran lloc a partir de les 18 hores. A aquesta hora tots els clients que s’acostin a qualsevol dels més de 70 negocis associats seran obsequiats amb una copa de cava.

Al mateix temps, entre les 18 i les 20 hores s’inaugurarà la botiga Pop-Up, una botiga efímera que estarà oberta només aquest cap de setmana i on es vendran objectes d’artesania i disseny elaborats a Pollença. Els horaris de la botiga seran: Avui divendres de 18 h a 20 h, dissabte entre les 11 h i les 14 h i de 17 h a 22 h, i diumenge de 10 h a 14 h.

I mentre passa tot això dos cercaviles seran els encarregats de posar la música i treure tothom al carrer. A partir de les 18,30 h la Banda de Cornetes i Tambors començaran el seu recorregut pels carrers de Pollença, mentre que al Moll l’animació anirà a càrrec de Timbalada Pollencina.

Recordam que durant aquest Nadal tots els que faci compres superiors a 10 euros els comerços de Teixit Empresarial tindran un val per participar del sorteig d’un val de 1.000 euros per gastar en un sol dia als comerços de Teixit Empresarial. El sorteig es farà el dia 27 de desembre a Radio Pollença, mentre que el guanyador haurà de fer totes les compres dia 2 de gener.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT