TEATRE, CONCERTS DE NADAL I RIFA DE COMERÇ POLLENÇA

468
Escena d'El Petit Drac, l'obra de teatre programada per avui capvespre al Saló Parroquial del Port.

Entre avui i demà, al municipi de Pollença, hi haurà teatre, dos concerts de Nadal i la rifa de l’associació Comerç Pollença.

D’entrada, avui, dijous 29 de desembre, a les 18 hores, al Saló Parroquial del Port, es representarà El petit drac de Rafel Brunet; una obra de titelles, música i humor que, a partir d’un conte i molt d’humor, pretén que els infants aprenguin a reduir, reutilizar i reciclar. Els actors són Emmanuel Danet, Rosa Gener i Valentí Rus. El petit drac és una obra per a infants majors de 4 anys. L’entrada és gratuïta.

Avui mateix, dijous 29 de desembre, a les 19’30 hores, a la Fundació Dionís Bennàssar (carrer Roca, 14), hi haurà un Concert de Nadal amb gust pollencí. D’una banda, el Concert anirà a càrrec de la soprano pollencina Marta Bauzà-Soler i de la pianista M. Victòria Cortès. I, de l’altra, a la primera part, el públic podrà sentir tres temes del mestre Miquel Capllonch, concretament un “Nocturn” per a piano i la “Barcarola” i “Lo que diu una cançó”.

El concert començarà amb “Siete canciones populares españolas” de Manuel de Falla i continuarà amb els tres temes de Capllonch tot just esmentats. Després d’una pausa, es reprendrà el concert amb sis temes de caire operístic.

PUBLICITAT

L’entrada a aquest Concert de Nadal, que organitza el Rotary Club Pollença a la Fundació Dionís Bennàssar, és gratuïta.

Demà, divendres 30 de desembre, l’associació Comerç Pollença procedirà a fer el sorteig de 1.000 euros en compres a comerços de l’associació. Els clients d’aquests comerços han emplenat unes butlletes en cada compra que han fet de manera que, entre tots ells, es sortejaran aquest 1.000 euros a gastar en un 24 hores (3 de gener) i als comerços associats.

Finalment, el Cor de Pollença oferirà un Concert de Nadal amb un repertori de nadales tradicionals i nadales modernes que interpretaran acompanyades al piano per Jeroni Alenyar. Aquest concert, serà demà, divendres 30 de desembre, a les 20’30 hores, a l’església de Sant Jordi.

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT