TANCARAN LA CARRETERA VELLA D’ALCÚDIA PER OBRES DE MILLORA

1633
Dilluns 2 de maig, començaran les obres a la carretera vella d'Alcúdia.
Dilluns 2 de maig, començaran les obres a la carretera vella d'Alcúdia.

La carretera Vella d’Alcúdia, també coneguda com de Can Xanet o de Can Bregat, estarà tancada al trànsit de dilluns a divendres, entre el 2 i el 16 de maig, des de les 8 del matí fins a les 7 de l’horabaixa, per obres de reforç del ferm i millores del sistemes de contenció.
El Consell de Mallorca realitzarà aquestes obres a la carretera Ma-2201, on el ferm es troba molt deteriorat i envellit. Així que, abans de pavimentar tota la via des de Pollença fins a Alcúdia, faran una neteja de les voreres i eliminaran el ferm contaminat. A més a més, instal·laran barreres de fusta per millorar els sistemes de contenció en aquelles zones més perilloses.
L’empresa que efectuarà aquestes obres és Matias Arrom Bibiloni SL, a qui adjudicaren les obres per un pressupost de 931.861’56 euros i un termini d’execució de tres mesos.
Per tant, entre setmana, des del 2 fins al 16 de maig, la carretera estarà tancada des de les 8 del matí fins a les 7 de l’horabaixa, per la qual cosa el Consell de Mallorca recomana que els veïnats utilitzin els camins secundaris per desplaçar-se. A partir del 16 de maig, és de suposar que les obres es desenvoluparan de manera que no impedeixi la circulació rodada.
Des del Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, demanen disculpes a totes aquelles persones que es puguin veure afectades per les obres de millora de la carretera. I recorden que tota la informació sobre incidències a les carreteres es pot consultar al mapa d’incidències del Consell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT