TALLS DE TRÀNSIT PER OBRES DE MANTENIMENT A DIFERENTS CARRETERES DEL MUNICIPI

577

La direcció insular de Carreteres del Consell de Mallorca informa que, a partir d’avui, 21 de setembre, hi haurà talls de trànsit a diferents carreteres del municipi, on es realitzen obres de manteniment.

Carretera vella d’Alcúdia

Entre els punts quilomètrics 0 i 6’65 de la carretera Ma-2201 que és la carretera vella d’Alcúdia també coneguda com a de can Xanet, el trànsit serà altern i és possible que hi hagi retencions en ambdós sentits, perquè s’hi efectuen tasques de jardineria. Aquestes tasques han començat avui 21 de setembre i s’allargaran fins al dia 2 d’octubre. L’horari d’aquests treballs és de 7 a 16 hores.

Carretera de Can Cap de Bou

Per altra banda, entre els punts quilomètrics 0 i 6 de la carretera Ma-2202, que és la de Can Cap de Bou, hi haurà trànsit alternatiu i possibles retencions per les tasques de jardineria que s’hi duen a terme cada dia des d’avui, 21 de setembre, fins al 2 d’octubre. L’horari de feina va des de les 7 fins a les 16 hores.

Carretera de Sant Vicenç

Finalment, entre els punts quilomètrics 0 i el 3’98 de la carretera Ma-2203 que és la que va des de la Punta fins a la Cala Sant Vicenç, hi pot haver retencions, ja que el trànsit serà alternatiu, perquè s’hi realitzen tasques de jardineria. Aquestes obres de manteniment es realitzen des d’avui, 21 de setembre, fins a dia 2 d’octubre, entre les 7 i les 16 hores.

PUBLICITAT

Talls per la il·luminació del túnel d’en Fumat

Mentrestant continuen les obres d’il·luminació del túnel d’en Fumat, a la carretera Ma-2210. De fet, avui 21 de setembre, a les 23’59 hores, expira les restriccions de trànsit regulat per semàfors i talls puntuals de trànsit amb motiu de les obres d’il·luminació al túnel del Fumat.

A partir de demà, 22 de setembre i fins al 28 d’octubre, entre les 21 hores i les 7 hores, la carretera Ma-22-10, entre els punts quilomètrics 13’75 i 13’95, estarà tancada per les obres d’il·luminació que es duen a terme al túnel d’en Fumat en horari nocturn.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT