TALLS A LES CARRETERES PER LA CHALLENGE CICLISTA A MALLORCA

363
L'homenatjat Bradley Wiggins en primer pla a punt per iniciar la segona prova de la XXV Challenge Ciclista Mallorca. Foto Silvina Martínez.
L'any 2016, Pollença va ser punt de sortida d'un dels Trofeus de la Challenge Volta Ciclista de Mallorca. Foto Silvina Martínez.

Aquest divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de maig, hi haurà talls de carretera a Pollença pel pas de la Challenge Ciclista a Mallorca de ciclisme que se celebra aquests dies.

Amb motiu del Trofeu Serra de Tramuntana. Lloseta – Deia de 158 quilòmetres, aquest divendres 14 de maig, es tallarà la carretera MA 10 del Port de Pollença a Lluc, entre les 13’20 i les 14’40 hores.

Aquí teniu la pauta de Pollença segons el rutòmetre d’aquest Trofeu:

Amb motiu del Trofeu Port d’Andratx – Mirador del Colomer, una etapa de 161’3 quilòmetres, que es disputarà el dissabte 15 de maig, es tallar la carretera de Lluc MA 10 cap a Pollença i Port, així com també la via de circumval·lació i finalment el mirador de la Creueta de Formentor, entre les 15’40 i les 16 hores, aproximadament.

PUBLICITAT

Aquí teniu la pauta de Pollença segons el rutòmetre d’aquesta etapa:

Finalment, amb motiu del Trofeu Alcúdia – Port d’Alcúdia, una etapa de 175’1 quilòmetres, el diumenge 16 de maig, es tallarà la carretera del Port cap a Pollença i la Pobla per la MA 2200, entre les 13’20 i les 14 hores, aproximadament.

Aquí teniu la pauta de Pollença segons el rutòmetre d’aquesta darrera etapa:

La Policia Local de Pollença, a través del Facebook, apunta que, per qualsevol informació més detallada, podeu telefonar a l’organització a través del número de telèfon 669755573.

A més de justificar un canvi de dates, la pandèmia del coronavirus impedirà la presència d’aficionats a les sortides, en el lliurament de premis i en la línia d’arribada.

La Challenge Ciclista Mallorca va començar aquest dijous 13 de maig i acabarà diumenge 16 de maig. Durant aquest temps, la Challenge Ciclista Mallorca 2021 farà quatre recorreguts corresponents a quatre trofeus: el Trofeu Calvià (Peguera-Palmanova) amb 168’5 quilòmetres que es va disputar ahir, 13 de maig; el Trofeu Serra de Tramuntana, entre Lloseta i Deià de 158’6 quilòmetres que es disputa avui 14 de maig; el Trofeu Port d’Andratx-Mirador del Colomer, de 161’3 kilómetros que es disputarà demà dissabte 15 de maig i el Trofeu Alcúdia-Port d’Alcúdia, de 175,1 quilòmetres que es disputarà el diumenge 16 de maig, posant punt i final a la trentena edició de la Challenge Ciclista Mallorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT