TALLER FOTOGRÀFIC AMB JAUME GUAL PER CELEBRAR EL DIA DELS MUSEUS

406
L'hídria de la plaça del Mercat pintada per Felipe Bellini Feleti.

Aquest dissabte 28 de maig, el fotògraf Jaume Gual conduirà un taller fotogràfic l’objectiu del qual és captar una instantània a partir d’un quadre seguint l’esquema de l’exposició “El paisatge observat” que es va poder veure fa poc a Pollença i, alhora, celebrar el Dia Internacional dels Museus, que va ser el passat 18 de maig. Concretament, els assistents al taller treballaran entorn a dos quadres que es poden veure al Museu de Pollença: un de l’hídria de la plaça del Mercat de Felipe Bellini Feleti (Comacchi, Itàlia, 1892 – Palma, 1936) i un Cavall Bernat de Casimir Martínez Tarrassó (Barcelona, 1900-1980).
Els assistents acompanyats de Jaume Gual analitzaran punts de vista, òptiques, enquadraments i canvis en l’entorn, abans de fer una fotografia que reprodueixi l’escena del quadre de Bellini i/o de Tarrassó.
El taller començarà a les 10 hores, de dissabte 28 de maig, al Museu de Pollença. Llavors faran una sortida que passarà per la plaça del Mercat, a Pollença, i per la Cala Sant Vicenç.
El taller és gratuït, però convé que us apunteu a través del telèfon 971531166 (de 10 a 13 hores) o bé a través de l’adreça electrònica auxmuseu@ajpollenca.net
En principi, es demana que els assistents duguin càmera i, si en tenen, trípode. En qualsevol cas, tothom serà benvingut.
Aquesta activitat arriba a Pollença gràcies a la col•laboració del Museu amb altres entitats que formen part de la Xarxa de Museus del Consell de Mallorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital