SWIMRUN, CURSA PER L’ALZHEIMER, ORQUESTRA ROTARIA I EXCURSIÓ A LA FORADADA

63

Començam a Pollença un cap de setmana demitjans setembre solidari, esportiu, artístic, musical i cultural.

Swimrun Viking 859 – dissabte 15, 9:00, Cala Molins

Viking 859 és una cursa de swimrun, una disciplina esportiva provinent dels que es practica als països nòrdics on s’alternen la carrera a peu per diferents terrenys amb la natació per la mar. Això es fa sense transicions, es neda i corr alternativament amb la mateixa roba.
Aquesta prova és el segon any que es disputa a Cala Sant Vicenç i en un principi estava programada pel diumenge 25 d’agost, però el mal temps va obligar a l’organització a suspendre la prova. Ara, si el mal temps no ho torna a impedir, es disputarà el dissabte 15 de setembre. La prova és una de les dues que conformen el Viking 859 Challenge, havent-se disputada la primera d’elles a les aigües de la badia d’Alcúdia el passat dissabte 8 de setembre. Per això la inscripció es podrà fer per prendre part a una sola cursa o bé, com a participant a la Challenge.

La sortida de la prova serà a les 09’00 hores del 15 de setembre a Cala Molins. El recorregut serà un circuit de dues voltes, que sumaran un total de 15 km, amb 12,6 de carrera per can Botana i Coves Blanques; i 2,4 de natació en aigües obertes per Cala Barques i Cala Molins.

PUBLICITAT

La inscripció es pot fer a web elitechip.net i té un preu 30 euros fins al 10 de setembre, i de 40 euros a partir d’aquesta data.

Inauguració exposició Joana Esteva – dissabte, 20:00, Galeria Dionís Bennassar

L’artista fincada a Pollença, Joana Esteva, inaugurà demà dissabte 15 de setembre, a les 20 hores, a la galeria Dionís Bennàssar, la col·lecció “Endinsa’t al mar!”, una invitació a desconnectar de la rutina.
Segons explica la mateixa Esteva al text en què s’acompanya el programa de mà de l’exposició, aquesta exposició tracta sobre l’experiència de “la contemplació, la calma i l’observació de la natualesa que hi ha sota l’aigua”. I és que “submergit dins el mar, desapareixen els renous i l’estres de la vida quotidiana”.

L’exposició recull una sèrie d’obres que conviden l’espectador a endinsar-se al mar i viure sensacions com el moviment, la profunditat, la immensitat…

Tècnicament, Joana Esteva utilitza la tècnica tradicional de la monotípia combinada amb un material contemporani com són les agulles. El color també és un element essencial que cal tenir en compte en totes les seves obres. Els blaus i verds es barregen, sovint, amb colors vius com ara el groc, el taronja o el rosa simbolitzant l’espectacle de colors que davall el mar, tranquil, silenciós i ple de vida podem contemplar.
L’exposició es podrà visitar a la galeria Dionís Bennàssar (c/ Antoni Maura, 11) fins a l’11 d’octubre.

Concert de la “Jove Orquestra Rotaria de Mallorca” – dissabte 15, 20:00, Claustre de Sant Domingo

El dia 15 de setembre del 2018, a les 20 h, al Claustre de Sant Domingo, es podra gaudir d’una interpretació de la Jove Orquestra Rotaria que satisfarà de bon segur als assistents. Amb els directors José Maria Moreno I Bernat Quetglas i un programa està format per obres de Berlioz, Falla i Bizet. L’entrada te un preu de 10 euros que és donaran a al projecte educatiu-musical de l’orquesta. Les entrades es venen als llocs habituals i a taquilla una hora abans del concert.

La Jove Orquestra Rotaria, neix com a projecte educatiu per infants, que estudiant, rebran al temps, formació orquestral. És al mateix temps un estímul sobreafegit a la il·lusió d’aquests infants que viuen amb passió la formació musical, i a l’hora contagien aquesta la il·lusió als seus companys d’escola o conservatori.

També és un projecte que omple de satisfacció als amants de la música, que se senten feliços quan comproven la grandiositat musical que tenen aquests petits grans músics.
La iniciativa nascuda dels Rotary Club Palma Almudaina i el Rotary Club Palma Juníper Serra, s’ha transformat amb un projecte a què s’han afegit tots els clubs Rotary de Mallorca, entre ells el Rotary Club Pollença.

Excursió a la Foradada – diumenge 16, 8:30, plaça del Monument

L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) comença el curs amb una excursió a la Foradada que han programat pel diumenge 16 de setembre.

L’hora de partida és a les 8’30 hores del matí, des del Monument d’en Costa. La idea és anar en autobús fins a la carretera de Deià, en el punt on comença la caminada, i des d’allà baixar a peu fins a la Foradada. Una vegada a baix, els excursionistes tendran temps de pegar un capfico i de dinar de pa i taleca, abans d’iniciar el camí de tornada fins a l’autobús, primer, i després fins a Pollença.

Les persones interessades en fer aquesta excursió a la Foradada amb l’AVVP poden reservar la plaça telefonant al president, Mateu Capó, a través del telèfon 629635727 o bé amb el secretari i tresorer, Tomeu Salas, a través del telèfon 655815559. El preu de la inscripció, que inclou l’autobús d’anada i tornada, és de 10 euros.

Cursa per l’Alzheimer – diumenge 16, 9:30, Claustre de Sant Domingo

El diumenge 16 de setembre a les 9’30 del matí tindrà lloc a Pollença la vuitena edició de la Cursa per l’Alzheimer, caminada i Nordic Walking. El recorregut serà el mateix que cada any, és a dir, la sortida es farà des del Claustre del Convent i passarà per diferents carrers de Pollença. La cursa corrent i la caminada de Nordic Walking tindrà una distància de 7000 metres, mentre que els que vulguin participar caminant i sense competir tindran un recorregut de 3300 metres. També hi haurà curses pels esportistes més petits. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web Elitechip.net fins el dia abans de la cursa, o el mateix dia al Claustre del Convent. El preu per participar és de 5 euros, més 2 euros del lloguer del xip i les curses per nins són gratuïtes.

L’esdeveniment l’organitza AFAMA Pollença (Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer) en col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i Club d’atletisme Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital