SUSPESES LES FESTES DE SANT ANTONI 2021

975
Baixant el Pi de Sant Antoni des de Ternelles l'any passat.

L’ajuntament de Pollença acaba de comunicar que se suspenen les festes de Sant Antoni 2021, degut a la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, des de l’Ajuntament i la comissió de Festes apunten que, “atesa la dificultat de celebrar-la amb garanties”, s’ha optat per anul·lar aquestes festes que “concentren un gran nombre de persones”.

L’Ajuntament considera que “hem d’evitar tant l’organització com la participació en qualsevol esdeveniment”. Ara més que mai, afegeixen, “des de l’Ajuntament hem de garantir la seguretat dels participants i, com a ciutadans, hem de fer tot el possible per evitar la propagació del virus”. “És un tema de responsabilitat” afegeixen.

A més, expliquen des de l’Àrea de Festes, “volem aprofitar per fer arribar el nostre suport a totes les persones afectades per la covid-19 i a les que lluiten dia a dia per millorar aquesta situació amb la seva feina. Esperam que l’any 2022 puguem gaudir d’aquesta tradició tan nostra i que forma part inherent de la idiosincràsia de pollencins i pollencines i de la nostra manera de fer i de ser”.

Jornada de Joves Emprenedors, suspesa

En aquesta mateixa línia, l’Àrea de Joventut també ha decidit suspendre la segona sessió de la Jornada Joves Emprenedors que s’havia de celebrar aquest dissabte.

PUBLICITAT

El regidor Mateu Soler, ha explicat que “ens sap molt de greu no poder celebrar la diada d’exposició que teníem prevista però, arran de les darreres mesures imposades pel Govern Balear, ens és totalment impossible fer-ho”. Ara, finalitza el regidor, “és hora de ser responsables i complir amb les mesures de sanitat indicades pel bé de tothom”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT