SUSPESA LA PETITA PRESENTACIÓ DEL SERMÓ DE LA CALENDA, L’ÀNGEL I LA SIBIL·LA

166
Foto: Parròquies de Pollença.

Parroquies de Pollença ha anunciat que se suspèn la petita presentació de la representació de la Sibil·la, l’Àngel i el Sermoner de la Calenda, previst per demà, dia 1 de gener de 2021, tant a Pollença com al Moll.

A l’hora que lamenten haver-se vists en la necessitat de suspendre l’acte, avancen que “si més endavant i encara dins el temps de Nadal les circumstàncies ens ho permetessin, la nostra intenció és de poder oferir-lo. Ja avisaríem amb temps. Pregam disculpes i comptam amb la vostra comprensió”.

Aquest 24 de desembre, les Parròquies de Pollença ja adaptaren les Matines a les restriccions dictades per frenar l’evolució de la pandèmia del coronavirus. Aquesta petita presentació, de fet, tenia per intenció arribar a aquells pollencins que els agrada sentir els cants de l’Àngel i de la Sibil·la, així com escoltar el Sermó de la Calenda, sense quedar a l’ofici religiós de les Matines.

La idea era que, a les 18’30 hores, a l’església del Moll, Julia Martínez Romero tornàs dir el Sermó de la Calenda; Claudia Martorell Pareja tornas cantar l’Àngel i Marina Martorell Llompart, la Sibil·la.

PUBLICITAT

I, a les 20 hores, a la parròquia de Pollença, Pau Jiménez Vila fes el SErmó de la Calenda; Neus Ramon Cànaves interpretàs l’Àngel i Martina Makovski Martínes, la Sibil·la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT