CONSELL PARROQUIAL I COMISSIÓ DE CONFRARIES TREBALLEN PER ADAPTAR LA SETMANA SANTA AL DECRET DEL BISBAT

196
Processó dela Dijous Sant.
Per segon any consecutiu, no hi haurà processons de Setmana Santa als carrers de Pollença.

Seguint el decret anunciat ahir per part del Bisbat de Mallorca, les Parròquies de Pollença suspenen les processons de Setmana Santa i Pasqua, així com també tots els actes litúrgics i paralitúrgics a l’exterior. Aquesta decisió s’ha pres, “tenin en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries”, per evitar contagis de coronavirus.

A partir d’aquesta decisió del Bisbal, “estam fent feina amb el Consell parroquial i la Comissió de Confraries per adaptar-la a Pollença”, va comentar el rector de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda.

I és que qualsevol acte durant la Quaresma i la Setmana Santa s’haurà de fer dins les esglésies, respectant la distància de metre i mig i l’aforament. El Bisbat va adoptar aquesta decisió una vegada consultat el Consell Episcopal, els arxiprestes, el Consell Assessor de diaques i laics i el Secretariat Diocesà de formació i acompanyament de confraries i obreries, tenint en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries..

Aquest serà le segon any en què Mallorca viurà una Setmana Santa atípica, ja que l’any passat i per mor del confinament extrem motivat per la pandèmia del coronavirus, es varen haver de suspendre els actes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT