SUS A SANT ANTONI I CINEMA

22

Amb els pins de Sant Antoni tallats i preparats per començar la festa tant a Formentor com a Ternelles, avui es donarà el sus a les festes. Per altra banda, com cada dijous, hi haurà cinema al Club Pollença.

Contacontes santantonier

Avui, dijous 11 de gener, entre les 17’30 i les 19 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença. hi ha contacontes i taller santantonier per als més petits. Contaran el conte “El dimoni sense banyes” i faran un taller de caparrots. Aquesta activitat es repetirà el dilluns 15 de gener de 17,30 a 19 hores a Can Llobera.

Exposició i xerrada “Mil dimonis”

Demà, divendres 12 de gener, a les 19’30 hores, a Can Llobera, l’historiador Gabriel Mayol parlarà sobre “El dimoni a les festes tradicionals de Mallorca”. A continuació, a Can Llobera mateix, s’inaugurarà l’exposició “Mil dimonis. Un recorregut per la devoció dimoniera de Mallorca”; una mostra que es podrà visitar fins al 16 de gener.

PUBLICITAT

15 anys de Xeremiers Orats

I també demà divendres 12 de gener, a les 21’30 hores, a l’església del Convent, grup de folk del País Basc, Folketan, presentarà el seu darrer disc “Hamaika entzuteko”. Organitzat pels Xeremiers Orats, que aquest 2018 compleixen 15 anys i ho volen celebrar ben acompanyats, l’entrada al concert és en taquilla inversa. Ara bé, qui vulgui gaudir dels Folketan en preferent poden col·laborar amb el Verkami obert pels Xeremiers Orats, a partir de 10 euros.

Cinema al Club: Nunca estuviste aquí

Avui, dijous 11 de gener, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà el film En realidad nunca estuviste aquí, un thriller dirigit per Lyanne Ramsay. L’argument gira entorn a Joe, un ex marine i antic veterà de guerra, un home solitari que dedica el seu temps a intentar salvar dones que són explotades sexualment. No es permet ni amics ni amants i es guanya la vida rescatant joves de les urpes dels tractants de blanques. Un dia rep una telefonada d’un polític, perquè la seva filla ha estat segrestada.
Estrenada el 24 de novembre de 2017, En realidad nunca estuvistes aquí és una “injecció d’adrenalina” (en paraules del crític de cinema Luís Martínez) de 95 minuts.
El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat, i de 6 euros per al públic en general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT