SUS A SANT ANTONI AMB K.D.BOU I MÉS DIMONIS

570

Demà dissabte 9 de gener, a partir de les 20 hores, als jardins Joan March de Pollença, els dimonis grans i petits dels K.d.Bou donen el sus a les festes de Sant Antoni qmb l’espectacle Speculum i altres sorpreses en motiu del desè aniversari de K.d.Bou.
La festa començarà amb el correfoc infantil, a les 20 hores. Cap allà les 20’30 hores, hi haurà soparet a base de torrada, un àpat amenitzat pels xeremiers d’U camp de l’oca. El preu del tiquet de la torrada es manté en 6 euros com l’any passat i inclou pa amb oli i tomàtiga, sobrassada, botifarró i xulla, la beguda va a part i va a euro la consumició.
Una de les novetats d’aquesta festa dels K.d.Bou és que hi haurà plats i tassons reutilitzabes, uns plats i uns tassons que es bestrauran per un euro cada estri, euro que es retornarà en el moment en què tornin el plat i el tassó als organitzadors. Els K.d.Bou ha pogut dur endavant aquesta iniciativa l’objectiu de la qual es reduir els residus que es produeixen en aquest tipus d’actes, gràcies al suport rebut per part de Colonya Caixa Pollença que ha aportat una part dels pressupost per adquirir aquests plats i aquests tassons marcats amb el logotip dels K.d.Bou i el de Colonya Caixa Polença.
A més a més, els fumadors tendran premi: un cendrer plegable, perquè no tirin les llosques al terra.
I, com és habitual, els botifarrons i les llangonisses són de les matances que feren expressament els K.d.Bou per a la torrada de demà.
En haver acabat de sopar, cap allà les 22’30 hores, començarà l’espectacle, el correfoc dels dimonis grossos que, a més dels K.d.Bou pollencins, comptarà amb dues colles del Principat, la dels dimonis de Lleida i la dels dimonis de Cunit, i una de Mallorca, els Escarrufaverros de Campanet.
Més enllà d’aquesta festa ja consolidada en el calendari santantonier de Pollença, els K.d.Bou participaran a la festa de sant Antoni a les escoles, prevista per al dia 15 de gener, i sortiran a animar els foguerons, això és el vespre del 16 de gener.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital