SUS A LES FESTES DEL MOLL

548
El professor de la UIB, Pere Antoni Borràs, ha dit el pregó de les Festes del Carme de 2020.

El professor de Magisteri, a la Universitat de les illes Balears (UIB), Pere Antoni Borràs, ha donat el sus a les festes del Moll, les populars festes de la Mare de Déu del Carme.

Abans del pregó, s’han inaugurat dues exposicions de fotografia, la del fotògraf Hans Monheim que es podrà veure durant aquests dies al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença i la de fotografies antigues de Guillem Bestard que es pot visitar al Saló d’Actes.

Cada dia hi haurà alguna activitat festiva. Aquí teniu el programa.

Les espectaculars fotografies de Hans Monjeim omplen les parets del Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença amb motiu de les Festes del Carme.
Les fotografies antigues de Guillem Bestard que decoraren els carrers amb motiu de la passada Fira de Pollença es mostren al Saló d’Actes.
Després del pregó que aquest 2020 ha pronunciat el Doctor Pere Antoni Borràs, hi ha hagut un concert a càrrec del quartet Bellpuig.
Dins l’església de la Mare de Déu del Carme, el públic respectuós amb les normes de seguretat pertinents, han seguit tant el pregó com el concert que han donat el sus a les Festes del Carme.
A l’exterior del temple, s’han posat cadires per seguir l’acte a través d’una pantalla.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT