SUPORT MUTU SATISFETS AMB LES CAMPANYES DE MATERIAL ESCOLAR I GARROVES

114

La Xarxa de Suport Mutu Pollença es mostra satisfet de la campanya de repartiment de material escolar i també de la de recollida de garroves.

Campanya material escolar

Des de la Xarxa de Suport Mutu qualifiquen de “gran resposta” per part del poble a la Campanya de recollida de material escolar que s’ha repartit entre 78 infantss de famílies amb necessitats econòmiques. S’ha fet a través dels diferents centres educatius del municipi, de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i també a les Missioneres dels Sagrats Cors que també atenen persones amb dificultats econòmiques. A més a més, han pogut donar suport a les xarxes de suport mutu de la Pobla i de Lloseta.

Des de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença, “coneixent el problema de moltes famílies per afrontar la despesa en material escolar que suposa l’inici de curs i més en el context de crisi actual, a principi de setembre vàrem decidir posar en marxa una campanya de recollida de material escolar (nou o de segona mà) per a poder repartir entre famílies de la Xarxa amb dificultats econòmiques.
Així entre el 4 i el 8 de setembre, vàrem posar un punt de recollida a Pollença i un al Moll (gràcies Ones i Tartas al Alba), perquè tothom que volgués pogués col·laborar. La resposta va ser espectacular i el material recollit superava la quantitat de famílies de la xarxa de Suport Mutu que ho necessitaven. Per aquest motiu, ens vàrem posar en contacte amb els diferents centres educatius del municipi, Serveis Socials i Ca les Monges, per poder fer arribar l’ajuda a altres famílies que també en tenien necessitat.
D’aquesta manera, entre el 14 i el 25 de setembre, hem pogut repartir material escolar a 44 famílies del nostre municipi que ho necessitaven, que suposen 78 nins i nines. En funció de la necessitat, s’han entregat quaderns, motxilles, arxivadors, pintures, calculadores, compassos… a nins i nines de totes les edats escolars, tant de Pollença com del Moll.
A més, amb l’excedent s’ha pogut entregar una capsa amb un assortit variat per cada escola i institut del nostre municipi, per tal de fer front a necessitats no detectades o que puguin sorgir durant el curs. També s’ha fet una aportació a la recollida de material escolar de la Xarxa de Suport Mutu de la Pobla i de Lloseta”, apunten en una nota.

PUBLICITAT

Recollida de garroves

A principis de setembre des de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença varen posar en marxa un projecte de recollida de garroves per ajudar a famílies que havien quedat sense ingressos a conseqüència de la crisi econòmica i sanitària, fent una crida a aquelles persones que tenguéssin finques amb algun garrover i que volguéssin col·laborar, deixant que persones sense feina hi poguéssin anar a recollir-les.

El balanç és el següent: “en total hem pogut fer 14 jornades de feina, recollint un total de 4.097 quilograms de garroves i hi han pogut participar fins a 9 persones.
Volem agrair molt especialment a en Pere, Antònia, M.Assumpció, Gotzon, Aina Maria, Antònia, Pere, Marga, Damià i Maria que ens hagin cedit la recol·lecció de les seves garroves, perquè sense ells no hagués estat possible el projecte. Gràcies també a tota la gent que ha ajudat fent difusió de la iniciativa, que esperam que no sigui la darrera”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT