SOPARET, PRESENTACIONS, SORTIDES… I ALTRES ACTIVITATS

91

Amb plugim i fred, temps d’hivern en primavera, aquest cap de setmana es presenta amb activitats diverses com un soparet de comiat per al Doctor Manuel Rullan, la presentació de la novel·la A-tópos de Noël Vicens, una sortida boletaire amb Alternativa per Pollença… i altres activitats que tot seguit s’apunten.

Acte de Frente Obrero a l’Ateneu

Avui, divendres 15 de novembre, a les 19’30 hores, a l’Ateneu de Pollença, hi haurà un acte organitzat per Frente Obrero que duu per títol “Por la república popular y federal”.

És un acte obert a tothom.

A-tópos de Noël Vicens

Avui, divendres 15 de novembre, a les 20 hores, a can Llobera, es presentarà la novel·la A-tópos de Noël Vicens. A-tópos relata que, en un futur no molt llunyà i en un lloc que pot ser qualsevol lloc, un home indignat publica un escrit que remou consciències i desferma un seguit de manifestacions. Aquest home, Gerard, creu tenir el control de la situació i haurà de decidir si escolta la petició del govern de retractar-se de les seves paraules o liderar la revolució que s’està gestant.

PUBLICITAT

Gerard, un idealista d’una altra època, està a punt de ser arrastrat per la voràgine dels esdeveniments, la qual cosa posarà a prova tot allò que ell creia saber sobre la realitat política.

A-tópos és una novel·la de ficció moderna i contemporània, editada per Alfer. Té 268 pàgines i està a la venda per 16 euros.

Presentació Rutes Culturals a Pollença

Avui, divendres 15 de novembre a les 19 hores, es presenta a la sala de plens de l’Ajuntament de Pollença el projecte Rutes Culturals a Pollença, Artistes i Paisatges.

Soparet amb el Doctor Rullan

També avui, divendres 15 de novembre, a les 21 hores, al Club Pollença, es farà un sopar de comiat per al Doctor Manuel Rullen, qui ha estat metge de capçalera del Centre de Salut de Pollença fins fa poques setmanes.

El preu del sopar que serà tipus buffet era de 22 euros i les places eren limitades. Ara bé, en acabar el sopar, cap allà les 23 hores, les portes del Saló d’Actes s’obriran a tothom que vulgui compartir una estoneta amb qui ha estat el seu metge, un home que ha participat molt activament amb la vida pollencina, dins i fora del Centre de Salut.

A partir de les 23 hores, començarà la festa amb música de Dj i una barra oberta per allargar la festa fins que hi hagi ambient. La intenció és compartir un temps de qualitat amb el Doctor Rullan que, des de fa unes setmanes, és metge al Port de Sóller.

Sortida boletaire

Demà, dissabte 16 de novembre, a les 9’30 hores, al Monument, es trobaran els participants a la Sortida boletaire amb micòlegs experts que organitza Alternativa per Pollença.

Les places són limitades, però si us interessa, podeu demanar si queden places a través del correu electrònic alternativaperpollenca@gmail.com o a través del Facebook d’Alternativa.

Com que la sortida acabarà amb un dinaret, heu de dur plat, cullera i tassó per dinar a la muntanya.

Teatre familiar: Margalideta i el padrí Bernat a la cova de la bruixa Joana

Aquest mateix, dissabte 16 de novembre, a les 11’30 hores, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, Elixir Teatre representarà Magalideta i el padrí Bernat a la cova de la bruixa Joana, un espectacle per a majors de 3 anys, que relata la història de Margalideta, una nina que arriba a cal seu padrí Bernat i, com sempre, li fa una bona rialla. Aquest dia, però, està nerviosa i trista motiu pel qual el padrí Bernat cercarà una rondalla que sembla feta expressament per a ella.

Excursió a l’Arenalet, a la península de Llevant

Aquest diumenge 17 de novembre, a les 8’30 hores, al Monument, es trobaran els excursionistes que s’han apuntat a l’excursió a l’Arenalet, a la península de Llevant, organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP).

Aquests és caminada de dificultat mitjana, en què els excursionistes han de dur pa i taleca.

Per fer l’excursió, els socis de l’AVVP paguen 10 euros i els no socis, 15 euros.

Qui vulgui més informació, pot telefonar a Tomeu (655815559) o a Mateu (629635727).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT