PROP DE 2.000 PERSONES SORTIRAN A SOPAR A LA FRESCA PER COMENÇAR UN CAP DE SETMANA TRANQUIL

61

Prop de 2.000 persones sortiran a Sopar a la fresca avui, divendres 25 d’agost, i així començarà un cap de setmana tranquil durant el qual hi haurà espai per a la música, la poesia i l’esport.
La immensa majoria de comensals que avui vespre compartiran carrer com a menjador a la fresca són a Pollença i és l’Associació de Veïns i Veïnes qui posarà taula per a 200 persones que compartiran picada, fideuà i postres. Serà al nou carrer Pere Josep Cànaves, entre el Claustre de Sant Domingo i els jardins Joan March, i la sobretaula s’allargarà amb música de Dj.
Un centenar de persones compartiran sopar a la fresca a l’entorn de l’Associació de la Tercera Edat de Colonya de Pollença i ho faran a la plaça de ca les Monnares, davant el Local Social de l’entitat.
I, finalment, una seixantena de pollencins compartiran aliments al Sopar a la fresca que, per segon any consecutiu, convoca l’Ateneu de Pollença. La novetat és que hi haurà música en directe i qui vulgui sonar, està convidat a participar. Pel que fa a l’organització, cal dir que l’Ateneu posa taula i cadires, mentre que cada dos comensals, més o menys, aporten un plat per compartir. Cadascú ha de dur el seu plat i els seus coberts.
Més enllà d’aquestes taulades, un miler de pollencins a títol particular han informat l’Ajuntament de la intenció de sortir a Sopar a la fresca avui vespre.
Al Port de Pollença, hi haurà dues taulades que soparan a la fresca, una de les quals és la de l’Associació Mar Blava que reunirà 200 persones al carrer Méndez Núñez.
Finalment, a Sant Vicenç, només hi haurà una teulada d’un veí d’aquell petit enclavament.

Festival, Swimrun i poesia

Demà, dissabte 26, d’agost, a les 22 hores, hi haurà e concert del Quartet Mandelring, un dels millors quartets de corda del moment que omplirà la vetlada amb Mozart, Debussy i Dvorak.
Diumenge 27 d’agost, a les 9 del matí, des de davant de l’Hotel Molins, a la Cala Sant Vicenç, sempre i quan la mar ho permeti, hi haurà la Swimrun Pollença, una de les tres proves que conformen la cursa Víking 859 Swimrun Challenge i que s’hagué de suspendre el passat mes de juliol per mor del temporal.
Una Swimrun és una prova en què els esportistes han de fer una part del circuit nedant i una altra corrent, sense treure’s ni la roba ni el calçat.
I també diumenge 27 d’agost, a les20 hores, al convent dels Sagrats Cors, al carrer Mallorca, 20, de Pollença, hi haurà el recital “Mirall de la veu i el crit”, un espectacle d’Alícia Olivares i Francesca Vadell basat en l’obra de l’escriptor manacorí Jaume Vidal Alcover, de qui repassen L’hora verda, Sonets a Eurídice, El fill pròdig, Sonets alexandrins i e mateix Mirall de la veu i el crit. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT