SOLIDARITAT, EDUCACIÓ I MOLTA CREATIVITAT PER AL CAP DE SETMANA

335
Un Quartet de Vent aproparà l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears als pollencins.
Un Quartet de Vent aproparà l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears als pollencins.

Aquest cap de setmana, 8 i 9 d’octubre, arriba carregat de solidaritat, d’educació i de molta creativitat.

Així, avui dissabte 8 d’octubre, als supermercats de la cadena Eroski, als dos BipBip, al Suma, al Lidl i a l’Hiper Centre, els pollencins podran aportar aliments i productes de primera necessitat per a l’Operació Quilo que anualment organitza el Rotary Club Pollença.

També avui comencen les Jornades Educació per la Vida, a l’Església del Convent de Sant Domingo, on es debatrà sobre educació amb la mediàtica Teresa Forcades o amb un dels millors mestres del món, César Bona, així com també Satish Kumar, Anna Fores, Rob Hopkins i José M. Fábregas. Organitzades per l’associació Poc a poc, es duran a terme els dies 8 i 9 d’octubre. Si voleu tenir més informació, la trobareu a la web www.pocapoc.org

Avui mateix, dissabte 8 d’octubre, a les 17 hores, a la plaça de ca les Monnares, la delegació pollencina de l’Obra Cultural Balear (OCB) i el Taller d’Art Cal Xino han programat un taller per “Pintar en Bicicleta”, gratuït i obert a persones de totes les edats.

PUBLICITAT

Diumenge 9 d’octubre, a les 8’30 hores, a la plaça del Monument, hi haurà la concentració per sortir a fer l’excursió organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP), “3×1.000” per la zona de l’Ofre.

El mateix diumenge 9 d’octubre, a les 17 hores, al Saló Parroquial del Port, Toni Xuclà, Mireia Zamora i CrisTalks amb l’espectacle “De poetes i cançonetes”, un espectacle familiar que pretén acostar la poesia de Miquel Martí i Pol, Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses o Joana Raspall, als infants a través de la música. Per a l’entrada, es farà servir el sistema de taquilla inversa.

Per acabar, el cap de setmana, el diumenge 9 d’octubre, a les 19 hores, a la Parròquia de Pollença, hi haurà un concert d’un Quartet de Vent format per músics de l’Orquestra Simfònica de les illes Balears. L’entrada és de franc.

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT