SOLIDARITAT D’ALTA MUNTANYA

338

Secció de Muntanya del Club Pollença ha realitzat un donatiu en forma de material d’higiene i alimentari valorat en 377 euros a les missioneres dels Sagrats Cors, que s’encarreguen del rebost solidari.

D’aquests 377 euros, gairebé 100 són donatius que feren els participants de la “virtual desescala-run/walk” que va organitzar Secció de Muntanya el 17 de maig, just iniciada la desescalada. Aquesta cursa consistia a fer 10 km corrent, 5 km corrent o caminant, o 3 km caminant de forma individual a qualsevol recorregut del municipi. El recorregut s’havia de fer exactament a la mateixa hora i usant una aplicació mòbil. A més, es va posar a disposició dels participants un número de compte corrent per fer donatius a causes socials.

La resta de doblers els ha aportat directament la Secció el president de la qual, Miquel Llompart, explica que prèviament demanaren a les monges missioneres quins productes eren més necessaris. “Ens demanaren principalment productes de neteja i d’higiene personal. Ja que habitualment la gent només pensa amb menjar, i aquestes altres coses són igualment necessàries. Per això hem comprat detergent, xampú, pasta dents, paper higiènic i llet” comenta Llompart.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT