ASUN GARCÍA PRESENTA NOVA NOVEL·LA AMB EL DESENLLAÇ DE SOFÍA

54

L’escriptora pollencina, Asun García, presenta aquest dimarts 31 de novembre, a les XX hores, a can Llobera, la seva nova novel·la, Sofía. El reino oscuro, amb el desenllaç de Sofía. 222 almas el relat amb què debutà com a novel·lista.

La presentació anirà a càrrec de Marga Barceló, qui ja va presentar Sofía. 222 almas al públic pollencí, l’any 2015.

Com s’ha dit, Sofía. El reino oscuro és la continuació de Sofía. 222 almas, perquè “després de presentar la primera novel·la, molts dels qui la llegiren amb comentaven que hi havia punts que quedaven oberts. Així que, a petició popular, vaig decidir escriure aquesta segona part per tancar allò que quedava a l’aire. És una segona part, sí. Però no n’hi haurà més”.

En qualsevol cas, “si bé les dues novel·les són complementàries, es pot llegir aquesta segona sense haver llegit la primera, perquè hi ha una història independent perfectament comprensible”, conclou García.

PUBLICITAT

Després de presentar la novel·la a Pollença, Asun García té previst presentar-la a Alcúdia tal com va fer amb Sofía. 222 almas. A més a més, per Nadal, la presentarà a València i a Requena, el seu poble, on va a passar-hi les vacances d’hivern.

Tampoc descarta la possibilitat de presentar-la a Barcelona i a Madrid, perquè, des de l’editorial Círculo Rojo així li han demanat. De moment, però, García està pensant la resposta.

Sofia. El reino oscuro es podrà comprar el dia de la presentació i ja es pot adquirir a la papereria Pinzell del Port de Pollença. És possible que aviat es pugui comprar també a algun punt de venda de Pollença.

A més a més, tant l’edició en paper com l’edició digital de la nova novel·la d’Asun García, Sofía. El reino oscuro es pot comprar via internet a través de la web de Círculo Rojo i de la plataforma Amazon.

Pel que fa als projectes de futur, Asun García comenta que “tenc tres o quatre històries que em volten pel cap, però no m’acab de decidir si em decant per una història de ciència ficció, de fantasia, o faig el salt a la realitat, cosa que no m’inspira gaire, tanmateix. De moment, he fet apunts de cada història, però ja veurem per on prenc”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT