SOBRE ATLETISME, TENNIS I TRIAL

557
Atletes pollencins a la cursa Jean Bouin de Barcelona.
Atletes pollencins a la cursa Jean Bouin de Barcelona.

Tot seguit apuntam algunes notícies sobre atletisme, tennis i trial que han tengut lloc durant les passades setmanes.

POLLENCINS A LA JEAN BOUIN, LA CURSA CLÀSSICA D’ATLETISME
El Club Atletisme Pollença va a totes, així el diumenge 22 de novembre els corredors pollencins es repartiren entre Barcelona i Inca. D’una banda, una desena d’atletes va participar a la 92a. edició de la cursa Jean Bouin de Barcelona, la cursa clàssica d’atletisme amateur i professional. Els pollencins prengueren part a les proves de 5 i 10 quilòmetres de la Jean Bouin, la carrera més antiga de les que es fan a l’Estat espanyol i una de les primeres damunt asfalt d’Europa.
Per altra banda, el mateix diumenge 22 de desembre, 20 atletes del Club Atletisme Pollença varen participar al Cross Popular Dijous Bo d’Inca, on varen aconseguir 7 pòdiums que foren per a Julia Serra, Ainhoa Muñoz, Maria Torrens, Abdessa Rja, Sonja Van Stek, Maria Vives i Margalida Bibiloni.

TENNINS: MARTA VICENS, CAMPIONA DE BALEARS ABSOLUT
La tennista pollencina Marta Vicenç es va proclamar Campiona de Balears Absolut, el màxim títol que es pot aconseguir a les illes Balears, després del partit que es va disputar al Club de Tennis Llucmajor, el passat diumenge 15 de novembre.
El torneig va començar el 31 d’octubre i l’objectiu era que acabàs el 2 de novembre, però, degut al mal temps, es va haver de suspendre la final que es va ajornar fins al 15 de novembre.
La competició de Marta s’inicià amb un partit contra Paula Fernández, a la qual va vèncer en un bon partit per 6-0 / 6-1. A semifinals, es trobà amb la formenterenca Gemma Lairón, recentment campiona del Màster del Circuit Rafa Nadal Tour. Fou un partit intens i trepidant amb moltes alternatives que es jugà en dos dies; la primera part dia 2 de novembre es va interrompre quan un fort ruixat impedí continuar i el partit s’aturà amb un marcador de 3-6 / 6-3 i 1-0 per a Marta. El partit es reinicià el passat divendres 13 de novembre i acabà amb la victòria de Marta per un 6-3 al tercer set. A la final, va vèncer a Neus Torregrosa, proclamant-se així Campiona de Balears Absolut amb només 16 anys acabats de complir.

Després d’una brillant temporada, la tennista pollencina Marta Vicenç ha estat convocada pel Consell de Mallorca a la Gala de l'Esport, esdeveniment anual en què es distingeix els mèrits dels joves esportistes per la seva trajectòria esportiva durant l’any en curs.
Després d’una brillant temporada, la tennista pollencina Marta Vicenç ha estat convocada pel Consell de Mallorca a la Gala de l’Esport, esdeveniment anual en què es distingeix els mèrits dels joves esportistes per la seva trajectòria esportiva durant l’any en curs.

CRONICA DEL I TRIAL PUIG DE SANTA MAGDALENA
El passat 15 de novembre, el Motoclub Zona Gas va organitzar la penúltima prova del Campionat de Balears de Trial i ho va fer al puig de Santa Magdalena d’Inca, un emplaçament magnífic, on fa molt temps es va intentar dur a terme una prova de trial.
En aquesta prova, es varen convocar totes les categories superiors del Campionat de Balears, així com les categories base. La distribució, com sempre és habitual, foren set zones a tres voltes en un recorregut amb unes vistes fantàstiques. Quatre varen ser les zones que hagueren de superar els més petits.
A la categoria TR1, Guillem Soler va començar posant-se al capdavant a la primera volta amb dos peus de diferència per davant Marc Horrach i tres per davant d’Andreu Oliver, semblant fou l’actuació dels tres pilots del capdavant a la segona volta on Guillem Soler continuava líder amb solidesa, però fou a la tercera volta a la qual es va acabar per decantar el podi a favor de Marc Horrach amb una tercera volta amb tan sols un peu de penalització. El va seguir Guillem Soler, que va penalitzar massa a la tercera volta perdent el liderat, i va tancar el podi Andreu Oliver, pilot del GT Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT