SETE BENAVIDES I TONI SEGURA REMEN AVUI A LA COPA DEL MON

276

(Actualització) Sete Benavides i Antoni Segura han quedat tercers a la primera prova classificatòria de C2 500m, per darrere de les parelles de Rússia i d’Ucraïna, marcant un temps de 2:02.78. Aquest bon resultat els classifica directament per a la final.

Avui comença a Szeged, Hongria, la Copa del Món de piragüisme en aigües tranquil·les, amb la participació dels pollencins Sete Benavides i Antoni Segura, que participen tant individualment com en parella.

La seva participació es podrà seguir en directe al canal de Youtube de Planet Canoe, que es pot veure a l’inici d’aquestes línies. Aquest mateix matí a les 12,10 hores, els dos palistes del Club Nàutic del Port de Pollença remaran a la primera prova classificatòria de C2 500 metres. Si aconsegueixen classificar-se, aniran directament a la semi-final o la final que tindrà lloc demà 26 de setembre a les 13,06.

D’altra banda, en categoria individual C1 200 metres, tots dos remaran a demà dissabte 26 a la prova que tindrà lloc 15,30 hores. Segons la posició que aconsegueixin, tornaran a remar diumenge 27 a la semi-final, que tindrà lloc a les 9,30 del matí o la final serà el mateix diumenge a les 11,24.

PUBLICITAT
Sete Benavides i Antoni Segura a la recollida de dorsals.

Benavides i Segura aconseguiren assegurar-se la participació a la Copa del Món amb la selecció espanyola el 6 de setembre al selectiu nacional que va tenir lloc a Verducido (Pontevedra).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT