SETE BENAVIDES I ANTONI SEGURA ES CLASSIFIQUEN PER A LA COPA DEL MÓN D’ESPRINT

286
Antoni Segura i Sete Benavides amb la seva canoa. Foto: Facebook Sete Benavides

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Verducido (Pontevedra), el selectiu nacional de piragüisme per conformar la selecció espanyola que assistirà a la Copa del Món d’Esprint. Aquesta serà la única cita internacional de la temporada i tindrà lloc entre el 24 i el 27 de setembre a Szeged (Hungría).

El dissabte 5 de setembre es va classificar Sete Benavides en la categoria individual C1 200 metres. L’olímpic Pollencí va certificar la classificació guanyant en C1 200 amb un temps de 39 segons i 822 milèssimes, ppe davant de l’andalús Cayetano García i del galleg Pablo Graña.

L’endemà Benavides es tornà a classificar pel mundial amb el seu company Antoni Segura en canoa doble als 500 metres, C2 500. De nou, els dos palistes del Club Nàutic del Port de Pollença guanyaren en la seva categoria, seguits de les parelles formades pels gallecs Pablo Graña/Manuel Fontán i Pablo Martínez/Ignacio Calvo.

Benavides va declarar que la prova va ser complicada pel vent i l’onatge, que provocaven molt de rebot a la canoa. Fins i tot va haver-hi un moment que perderen l’equilibri, però es recuperaren i pitjaren al final guanyant la prova. Per la seva Banda Segura va dir que aquesta victòria te gust d’esforç, ja que els entrenaments d’aquesta temporada han estat molt intermitents i ni tan sols sabien si la prova es podria celebrar per mor de la pandèmia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT