SETE BENAVIDES ES CLASSIFICA PER ALS JOCS OLÍMPICS DE RIO

751
El palista pollencí Sete Benavides participarà als Jocs Olímpics de Rio 2016. Foto Facebook.

El piragüista pollencí Sete Benavides es va classificar per als Jocs Olímpics de Rio 2016, després d’acabar com a líder a la final de C-1 200 metres, amb un temps de 39.245 segons, al Preolímpic que es disputà ahir a Duisburg (Alemanya).
Aquests seran els segons Jocs Olímpics del piragüista del Club Nàutic del Port de Pollença. qui el 2012 va participar als Jocs Olímpics de Londres, on va quedar a les portes de la medalla en quedar en quart lloc.
A la final de Duisburg, Benavides va dominar la prova i s’imposà amb gairebé un segon d’avantatge al georgià Zaza Nadirazde (40.013) amb qui es disputava la plaça olímpica.

Corredors pollencins a la Trial Menorca Camí de Cavalls
A partir d’avui i fins diumenge 22 de maig, una important representació de corredors pollencins participen a les curses del Camí de Cavalls que, des d’un temps ençà, es disputa a Menorca.
Els primers corredors han sortit avui mateix a les 9 del matí, des de la plaça dels Pins, a Ciutadella, i està previst que a les 14 hores, surti una segona tongada. Cada un d’ells participa al seu ritme i, al final, allò que compta és el temps invertit. De fet, la Trial Menorca Camí de Cavalls és una cursa en la qual conflueixen 5 curses diferents que van des dels 185 quilòmetres de la volta completa a Menorca fins als 37 quilòmetres de la Trekking Costa Nord.
Tots els participants van pel Camí de Cavalls, un traçat litoral que es va fer durant la dominació anglesa amb l’objectiu de defensar l’Illa.
En disposar de dades sobre els primers corredors que arribin a l’Institut Àngels Cardona de Ciutadella, final de la meta, anirem informant.

cami-cavalls-2016

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT