SETANTÈ DIA: 5 DENÚNCIES PER SUPERAR ELS LÍMITS D’AFORAMENT

698

Ahir, diumenge 24 de maig, setantè dia d’estat d’alarma, la Policia Local de Pollença va haver de posar 5 denuncies per superar els límits d’aforament permesos dins un establiment.

Per altra banda, es va produir un delicte contra la seguretat vial. Els agents practicaren el control d’alcoholèmia al xofer del vehicle i va donar negatiu.

Aquest cap de setmana, a la platja d’Albercuix del Port de Pollença, devers l’hotel Daina, s’ha produït un abocament d’aigües brutes. El batle, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha explicat que és degut a què “aquests dies hem passat un glòbus per veure on són les fuites que ens donen problemes a dos punts del Passeig, un és davant el Daina i l’altre davant el Mestral”.

Per més que estava controlat per part de l’Ajuntament, alguns veïnats de la zona varen avisar l’112. En qualsevol cas, el batle recorda que, a pesar dels abocaments, “aquell tram està senyalitzat per mor de les obres de Port i ahir no estava permès el bany”. De fet, Cifre Ochogavia ha avançat que “avui se senyalitzarà degudament” per evitar que la gent hi nedi.

PUBLICITAT

Respecte les platges, a les quals a partir d’avui ja s’hi pot nedar, el batle de Pollença ha anunciat que “estam a l’espera de la cartelleria, com que s’ha avançat 15 dies la data prevista, ara hem de córrer”. De fet, ha apuntat que també esperen la cartelleria comú del Consell de Mallorca, que “ja la tenia comanada i l’ha hagut de canviar hora per hora”

Per a Cifre Ochogavia, aquest avançament de la data d’obertura de les platges, “ens passa factura. El Consell de Mallorca preparava una senyalització per a tothom i encara no la tenim, però arribarà”.

Pel que fa a la neteja de les platges, “al Port de Pollença, està gairebé enllestida i ara planificam la neteja de Sant Vicenç i Formentor”, ha senyalat Cifre Ochogavia.

Balanç covid-19

Al Centre de Salut, l’excepcional normalitat es manté un dia més.

En el conjunt de les illes Balears, durant les 24 hores prèvies a ahir dia 24 de maig, s’havien produït dos nous casos de covid-19, cap defunció i quatre altes. En aquests moments, hiha 225 casos actius entre totes les illes Balears.

Des que es va iniciar la pandèmia, a les illes Balears, s’han registrat 2.041 casos de coronavirus dels quals 1.594 s’han curat i 222 han mort.

A nivell mundial, el nombre de persones afectades per covid-19 ja són 5.410.439 de les quals 345.105 han estat exitus. El país més afectat continua essent els Estats Units d’Amèrica amb 1.643.499 casos de coronavirus i 97.722 defuncions, seguit de Brasil amb 363.211 casos i 22.666 defuncions. En tercer lloc, hi ha Rússia amb 344.481 casos i 3.541 defuncions.

L’Estat espanyol continua com a cinquè país més afectat per la pandèmia a nivell mundial amb 235.772 casos i 28.752 defuncions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT