S’ESTRENA UNA SÈRIE RODADA EN PART A POLLENÇA, I AQUEST ÉS EL TRÀILER

1143

A aquest article del gener del 2020, us contàvem que s’estava rodant a la Plaça Vella de Pollença un capítol d’una sèrie britànica de la BBC anomenada “The Mallorca Files”. Idò bé, ara arriba a Espanya en la versió traduïda en castellà, i aquest és el tràiler:

S’emetrà al canal Cosmo a partir del dimarts 8 de juny a les 22:30 hores. El canal Cosmo es pot sintonitzar a Vodafone TV, Movistar + o a Orange TV.

La sèrie és el que s’anomena un “procedimental crime”, és a dir, una sèrie de policies on a cada capítol es resol un crim. La diferència és que està ambientada a diferents pobles de Mallorca i que, teòricament, mostrarà la multiculturalitat i els paisatges de l’illa.

Els protagonistes són la detectiu Miranda Blake (Elen Rhys), una policia acostumada a seguir les normes, i l’agent Max Winter (Julian Looman), el seu homòleg alemany. El policia germànic és més aficionat a guiar-se pel seu instint que a seguir el protocol, el que causarà una convivència difícil, sumada a la creixent tensió sexual no resolta sorgida entre ells. En el repartiment també hi trobem a les actrius espanyoles María Fernández Ache (Holby City) i Tábata Cerezo (L’infiltrat), que interpreten diferents membres al voltant d’aquest equip especial disposat a evitar que el crim sigui norma en la multicultural societat mallorquina.

PUBLICITAT

La sèrie s’emetrà els dimarts i té una primera temporada de 10 episodis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT