SENSE TREVA, EL CORONAVIRUS ES MANTÉ ACTIU

718

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que durant el cap de setmana, al municipi, s’han diagnosticat 10 nous contagis de coronavirus i s’han donat 11 altes. Per tant, el nombre de casos actuis per infecció de SARS-CoV-2 al municipi afecta a 40 persones.

Per ser precisos, el divendres 13 d’agost es diagnosticaren 7 nous casos i 11 altes. El dissabte 14 d’agost es diagnosticaren dos casos més i no es va donar cap alta. I ahir, diumenge 15 d’agost, es detectà un nou contagi i tampoc es va donar cap alta.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 31 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 74 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 186’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 444’2 casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 957 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT