SEIXANTÈ DIA: LES PROVES PCR FETES AL PAC, TOTES NEGATIVES

381
Foto: Xesca Serra.

Ahir, 13 de maig, seixantè dia d’estat d’alarma, Pollença va viure una jornada sense incidències. De moment, les proves PCR realitzades al Centre de Salut han donat resultats negatius, o sigui que no hi ha nous casos de coronavirus al municipi.

Durant les 24 hores prèvies a ahir migdia, a les illes Balears, es varen produir cinc defuncions i quatre nous positius per coronavirus. Des que es va iniciar la pandèmia, a les illes Balears, s’han produït 1.957 casos positius per coronavirus dels quals 215 han mort i 1.465 han superat la malaltia.

En aquests moments, a nivell mundial, hi ha 4.348.308 casos de coronavirus i 297.232 defuncions a 188 països. El país més castigat continua essent Estats Units d’Amèrica amb 1.390.764 casos i 84.136 defuncions, seguit de Rússia amb 242.271 casos i 2.212 defuncions, i Regne Unit amb 230.985 casos i 33.264 defuncions. En pocs dies Rússia i Regne Unit han superat l’Estat espanyol que, amb 228.691 casos i 27.104 defuncions, és el quart país del món amb incidència de la covid-19.

Primeres visites a les Residències

Per altra banda, amb l’inici de la Fase 1, els usuaris de les residències poden començar a rebre visites amb cita prèvia. A la residència de Sant Domingo de Pollença, les visites es fan d’un en un. Abans d’entrar, es pren la temperatura al visitant que ha de dur mascareta i ha de guardar les mesures de seguretat pertinents. Les visites es limiten a 20 minuts,

PUBLICITAT

Suspeses les festes de Sant Pere i la Cursa Marinera

Ahir capvespre es va saber que els organitzadors de la Cursa Marinera que se celebra en el marc de les festes de la Mare de Déu del Carme del Port, se suspenia per mor del coronavirus.

També la Confraria de Pescadors va anunciar que suspenien les festes de Sant Pere en considerar arriscat celebrar-les en les condicins actuals.

Els polisportius obrin algunes pistes

Tal i com es va avançar ahir, avui, obrin algunes pistes dels polisportius de Pollença i del Port com són ara les de tennis, paddle i atletisme. Cal demanar hora per fer ús d’aquestes instal·lacions i complir unes normes de seguretat com desinfectar-se mans i sabates abans d’accedir a les pistes, i practicar l’esport de manera individual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT