SEGONS EL PRIMER CÀLCUL DE PARTICIPACIÓ, ENTORN AL 37% D’ELECTORS HAVIEN VOTAT A LES 14 HORES

441

Segons el primer càlcul de participació, entorn a un 37 per cent d’electors havien votat al municipi de Pollença a les 14 hores d’avui, dia 24 de maig.

Segons dades del Ministeri de l’Interior a partir de dades de participació a 10 de 15 taules del municipi de Pollença, la participació a les 14 hores, era de 37’83 per cent, això és un punt per davall respecte els passats comicis a la mateixa hora.

Segons dades aportades pels diferents partits polítics que es presenten a les municipals a Pollença, les dades oscil·len entre un màxim de participació del 45’98 per cent de participació en una de les taules de Pollença, i un mínim del 19’73 per cent d’una de les taules del Port. En aquest sentit, a partir de les dades que manegen els partits polítics locals, la participació mitjana és del 37’11 per cent, i és més elevada a Pollença que al Port.

Respecte el passat 2011, la participació és lleugerament inferior, si bé cal tenir en compte la diferència de participació del Port respecte de Pollença, on sembla que la tendència s’inverteix i, a les 14 hores, hi havia més votants respecte el 2011. En qualsevol cas, hi ha un punt de diferència respecte els darrers comicis municipals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT