SECCIÓ DE MUNTANYA OBRE TERMINI PER A FEDERAR-SE EL 2021

94

A partir d’aquesta setmana tot el que desitgi formar part de Secció de Muntanya del Club Pollença, competir o participar de les excursions i activitats del club durant el 2021, ja es pot inscriure i assegurar-se de manera telemàtica. Els preus de la fitxa i assegurança varien en funció de l’edat, el tipus d’activitat a la qual es desitja participar i la cobertura que es desitja tenir en l’àmbit autonòmic o mundial. Així, per exemple, un adult que només desitgi fer curses de muntanya en àmbit autonòmic haurà de pagar 47,66 euros, mentre que un adult que desitgi tenir cobertura mundial en qualsevol activitat relacionada amb la muntanya haurà de pagar 142,26 euros.

A la web secciodemuntanyapollenca.wordpress.com es pot trobar tota la informació i formalitzar la inscripció.

CxM Serra Nord

A Secció de Muntanya ja estan immersos en els preparatius de la Cursa per Muntanya Serra Nord, que enguany tindrà lloc els dies 6 i 7 de febrer. El primer dia es farà la cursa llarga entre Sóller i Pollença, mentre que el dia 7 es celebrarà la versió XS entre Lluc i Pollença. Evidentment, les dates i les seva modificació estan subjectes a la situació sanitària del moment.

Enguany només hi podrà haver 150 corredors a cada cursa. Les inscripcions s’obriran dia 24 de desembre i per participar cal estar federat. La inscripció es podrà fer a elitechip.net.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT