SECCIÓ DE MUNTANYA DEMANA QUE EL NOU PONT DEL PI DE SON GRUA DUGUI EL NOM DE MIQUEL “SOPERA”

925
La Secció de Muntanya proposa que aquesta passarel·la que ha de salvar el pas dels excursionistes per la carretera de Lluc, a l'alçada del Pi de Son Grua, dugui el nom de Miquel Llobera Cerdà "Sopera".

La Secció de Muntana del Club Pollença ha demanat al Consell de Mallorca que el nou pont del Pi de Son Grua dugui el nom de Miquel Llobera Cerdà “Sopera”. Amb la intenció de sumar suports a aquesta proposta, aquest divendres, la mateixa Secció de Muntanya també va registrar la proposta a l’ajuntament de Pollença. El consistori fa costat a la iniciativa dels excursionistes a fi de reconèixer Miquel Llobera Cerdà “Sopera” qui, a més d’excursionista i fundador de la Secció de Muntanya, va ser “bona persona”.

Nascut el 2 d’octubre de 1955, Miquel “Sopera” va morir l’any passat, el 3 de maig, en ple confinament i sense que el poble de Pollença pogués acomiadar-lo. Apassionat de la natura, Miquel Llobera va practicar l’espeleologia i l’excursionisme. Durant 22 anys va ser president del Grup Nord de Mallorca dedicat a l’espeleologia.

El 1973 va ser un dels membres fundadors de la Secció de Muntanya, amb la qual va ser organitzador i monitor dels campaments d’estiu, així com també d’excursions, acampades, expedicions als Pirineus…

Fins a la seva mort va estar federat a la Federació Balear de Muntanyisme.

PUBLICITAT

Per tot això, però també per ser “bona persona”, la Secció de Muntanya demana al departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca que aquest nou pont de la ruta de Pedra en sec GR221 al seu pas per Pollença dugui la següent dedicatòria: Miquel Llobera Cerdà “Sopera” 2/10/1955-3/5/2020. Excursionista, bona persona i membre fundador de la Secció de Muntanya del Club Pollença.

Foto d’arxiu en què es veu Miquel Llobera “Sopera”, enmig de Nino Moreno i Pere Llobera “Morou” durant la inauguració de l’exposició sobre les Colònies de la Secció a cala Murta, que es va fer per la Fira de 2019, al Club.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT