CAP DE SETMANA DE SATURACIÓ A LES PLATGES DEL MUNICIPI

733

Ni la quarantena obligatòria pels turistes del Regne Unit ni la inclusió per part del govern Alemany de les Balears entre les zones de risc han evitat un nou cap de setmana de saturació a les platges del municipi. Ahir el partit a l’oposició Junts Avançam mostrava al seu perfil de Facebook com de nou s’havia hagut de posar una barrera a l’accés de Cala Molins per haver-se superat l’aforament permès aquest estiu. A la vegada criticava el fet que, una vegada posada la barrera, la gent continués accedint a la platja degut a que no hi havia cap policia ni ningú de personal municipal es preocupés de fer complir la norma.

Mesures cosmètiques?Ja ha passat un parell de vegades. L’Ajuntament de Pollença posa una barrera a un dels accessos…

Publicada por Junt:s Avançam en Domingo, 16 de agosto de 2020

D’altre banda, el dissabte més d’una seixantena de cotxes estaven aparcats directament a sobre la carretera de Formentor a la zona on s’accedeix als camins de Cala Murta i Cala Figuera. Els cotxes aparcats no només dificultaven el pas de dos vehicles en sentit contrari, si no que bloquejaven completament l’accés al camí de Cala Murta per part dels treballadors i veïns de la zona.

Dos cotxes bloquejaven l’entrada al camí de Cala Murta, impedint així l’accés als treballadors i veinats de la zona.

Un usuari de Facebook ha compartit el següent vídeo:

PUBLICITAT

Aixo es formentor devora cala figuera avui capvespre

Publicada por Marc Bonilla en Sábado, 15 de agosto de 2020

D’altre banda, un lector de Punt Informatiu ha enviat aquesta imatge de l’acces a Cala Figuera des de la carretera de Formentor on els banyistes d’aquesta idilica platja deixen els fems després d’abandonar la cala.

Altres incidencies del cap de setmana

La Policia Local informa d’altres successos ocorreguts aquests dies.

El dissabte horabaixa una dona es fa seccionar dos dits quan instal·lava parquet a al seu domicili del Port de Pollença.

D’altre banda, la Policia Local ha hagut d’interposar diverses denuncies per no dur mascareta i realitzar botellot a la via pública.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT