SARS-CoV2 A POLLENÇA: SIS POSITIUS MÉS

1637

El Centre de Salut de Pollença comunica que avui s’han detectat sis positius més de SARS-CoV2 amb la qual cosa el nombre de casos actius per coronavirus és de 37 persones, la xifra més alta que hi ha hagut al municipi.

Cinc dels nous casos estan relacionats amb un contagi anterior amb el qual conviuen.

No hhi ha hagut cap alta.

Un curs marcat per la covid-19

Ara fa un any, l’inici del curs 2019/20 es va ajornar un dia en activar-se una alerta vermella per risc de precipitacions importants. En aquell moment, ningú no podia tan sols imaginar que el curs acabaria marcat per una pandèmia que ha capgirat la vida quotidiana.

PUBLICITAT

El coronavirus ha marcat l’inici del curs 2020/21 que, a partir d’avui, comença de manera esglaonada per als alumnes de les illes Balears.

Davant la situació sanitària, des de la conselleria d’Educació recomanen a les famílies, alumnes i docents que presentin una actitud responsable. I és que mascaretes, distància de seguretat i higiene estricta marcaran un curs en què s’haurà de convirure amb la pandèmia.

La conselleria d’Educació va informar ahir que ha invertit 1.177.206 euros en dues partides destinades a mascaretes higièniques per al professorat, personal no docent i l’alumnat, pantalles facials, mascaretes FFP2 i bates de protecció (protocol per casos de símptomes compatibles amb COVID-19) i gel hidroalcohòlic.

En una primera fase es va lliurar material per al compliment dels protocols de la FASE 2, FASE 3 i el Programa d’Acompanyament Escolar (PAE) als centres educatius de les Illes Balears.

En una segona fase i per cobrir el primer trimestre curs 2020/2021 s’ha lliurat el següent material, en xifres són:

  • 67.274 mascaretes higièniques reutilitzables (professorat i personal no docent)
  • 102.250 mascaretes higièniques d’un sol ús (per alumnat que no en dugui)
  •  24.250 mascaretes quirúrgiques
  • 2.631 pantalles facials
  • 7.582 mascaretes FFP2
  • 3.130  bates de protecció (protocol per casos de símptomes compatibles amb COVID-19)
  • 147.510 litres de gel hidroalcohòlic

Per altra banda, també s’han distribuït més de 19 mil cartells elaborats pel Govern de les illes Balears amb informació d’utilitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT