SANTA CECÍLIA, PRIMER ACTE DE LA BANDA

192
Durant l'acte musical de la Banda amb motiu de Santa Cecília.

Santa Cecília, patrona dels músics, va esdevenir el primer acte de la Banda de Música de Pollença que, després de renovar la Junta Directiva, emprèn una nova etapa.

Aquest diumenge, 22 de novembre, al Claustre de Sant Domingo, es va dur a terme el tradicional homenatge a dos homenassos de la música: els violinistes, Philip Newman i Eugen Prokop. Davant les plaques que se’ls recorda per haver fundat i consolidat el Festival de Música de Pollença, la Banda va dipositar dos cossiolets.

Dins el Claustre i seguint mesures de seguretat sanitària per evitar contagis de covid-19, la Banda interpretà dues peces: “Ateneo Musical” i “Visca Pollença!”.

Entre i entre, el regidor de la Banda, Mateu Soler, va adreçar unes paraules sobre la importància de la música. I va aprofitar per donar la benvinguda al nou director, Miquel Gayà Reinés, i al sotsdirector, Antoni Moltó Seguí.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el president de la Banda, Antoni Coll Trias, va excusar l’absència del músic i poeta pollencí, Bernat Cifre. I va procedir a la lectura d’uns versos de Cifre, dedicats al fundador del Festival i primer director artístic, Philip Newman.

Tancat el parèntesi de parlaments, la Banda va tancar l’acte amb la interpretació del “Visca Pollença!”.

La Banda de Música de Pollença ha reprès els assajos amb el nou director Miquel Gayà. Foto: Facebook de la Banda.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital