SANT VICENÇ ES PREPARA PER A LES FESTES

1220
Bufadors de cala Carbó. Foto Hans Monjeim.

Sant Vicenç es prepara per a les festes que començaran diumenge 14 d’agost, a les 19’30 hores, a l’esplanada de cala Molins, amb ball de pagès a càrrec del grup i l’escola d’Aires de la Cala. A continuació, a les 20’30 hores, a l’Hotel Molins s’inaugurarà l’exposició de les 14 làmines del Via Crucis d’Aligi Sassu després de la seva restauració. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 28 d’agost.

L’activitat es reprendrà el dijous 18 d’agost, amb una festa infantil d’aigua a l’esplanada de cala Molins, en la qual no hi faltarà escuma amb pista lliscant i castell aqüàtic. Per això, es recomana dur banyadors.

L’endemà, divendres 19 d’agost, a les 19 hores, a l’esplanada de cala Molins, actuaran els Educaclown i, a partir de les 20 hores, cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec dels gegants i els caparrots de l’Esbart de Sant Jordi acompanyats pels Xeremiers Orats. A continuació, cap allà les 21 hores, al carrer Temporal, hi haurà el ja tradicional Trempó & Jazz, amenitzat pel grup Jorge Neila. Els tiquets per aquest acte valen 5 euros (trempó, pa, vi, aigua, meló i coca amb gelat) i es poden comprar a la Farmàcia Monserrat Cala i a la Pizzeria Poli de Sant Vicenç, o bé reservant per telèfon al 697251447.

El dissabte 20 d’agost, a les 10 hores, a les coves de l’Alzinaret, començarà un recorregut per l’arqueologia de Sant Vicenç guiat pels arqueòlegs Lluís Garcia i Roser Pérez. Aquesta activitat serà un petit tast de les rutes patrimonials que l’Ajuntament posarà a l’abast de les escoles per al curs 2016/17.

PUBLICITAT

Entre les 16 i les 19’30 hores, al carrer Temporal, hi haurà la concentració d’una activitat infantil l’objectiu de la qual és anar a netejar el bosquet de l’Alzinaret per després, a les 17’30 hores, assistir a una sessió d submarinisme (immersió amb botelles) i després berenar.

Per acabar, a les 22 hores, a l’esplanada de cala Molins començarà la revetla a càrrec de Krista and Band i Gin Tonics Band.

I el diumenge 21 d’agost, a les 17 hores, a l’Hotel Molins, hi haurà el I Torneig d’Escacs Cala Sant Vicenç.

A les 21 hores, a l’esplanada de cala Molins, la companyia TeatrEROS presentarà POPurri de veraneo amb la sanvicentera Francesca Palou “Paiaia”.

A les 22 hores, també a cala Molins, hi haurà la VI Cantada d’Havanneres amb els Arpellots Havaneras Band.

I, a les 24 hores, des del Maressar, focs artificials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT