SANT VICENÇ CAPITALITZA L’ACTIVITAT D’AQUEST CAP DE SETMANA

637

La Cala Sant Vicenç capitalitza l’activitat aquest cap de setmana, on a més del Geolodia i de la Cursa de Coves Blanques, han anunciat que dissabte 7 de maig, a les 12 hores, a l’Hotel Molins, diferents representants de l’ajuntament de Pollença presentaran les propostes de millora d’aquell petit nucli de població. Segons la invitació que hem conegut a través de les xarxes socials, tothom està convidat a assistir a aquesta reunió informativa. En qualsevol cas, tan aviat com disposem d’informació sobre aquesta qüestió, puntinformatiu.cat, se’n farà ressò.
Més enllà d’aquest anunci, diumenge 8 de maig, hi haurà la Cursa de Coves Blanques, una carrera de 9.300 metres que transcorre pel final de la serra de Cornavaques, amb l’espectacular paisatge de la Cala Sant Vicenç com a teló de fons. Les inscripcions a aquesta Cursa de Coves Blanques es poden formalitzar a través de la web d’Elite Chip (www.elitechip.net)
Més enllà de la cursa, es fan un sens fi de proves per als joves atletes de les categories iniciació fins a cadet, masculí i femení.
Els preus de les inscripcions és de 8 euros més 3 euros per al lloguer del xip. Els infants de les categories infantils, al·levins i benjamins és de franc.
Els atletes estan convocats a lse 10 hores, de diumenge 8 de maig, al carrer Temporal.
Mitja horeta més tard, o sigui a les 10’30 hores, del mateix diumenge 8 de maig, a l’aparcament de cala Molins, hi haurà la concentració de participants al Geolodia. El Geolodia és una activitat que anualment organitza l’Associació de Geòlegs de les illes Balears i que, enguany, ha escollit la Cala Sant Vicenç per desenvolupar un passeig l’objectiu del qual és apropar la geologia al públic general.
Les persones que estiguin interessades en assistir al Geolodia han de saber que és una activitat gratuïta, però cal reservar plaça enviant un correu electrònic a geolodiabalears@gmail.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT