SANT SEBASTIÀ A POLLENÇA, CAVALLETS I ESTENDARD

720

Avui, diumenge 20 de gener, dia de Sant Sebastià, a les 19’00 hores, començarà la processó amb l’Estendard i els Cavallets, a més de la imatge del sant patró contra les pestes. Enguany, els Cavallets són Sergi Muñoz Suau i Pau Fuster Ferrer, mentre que l’Estendard és Andreu Crespí Serra.

La processó partirà de davant el portal de la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels i recorrerà l’itinerari de sempre: carrers Colom, Jonquet, Metge Sureda, Santa Bàrbara, Costa i Llobera, Joan Mas i Antoni Maura.

En acabar la processó, començarà l’Ofici en honor Sant Sebastià. Durant la celebració eucarística, els Cavallets ballaran el ball de l’Oferta, mentre que, durant l’adoració a les relíquies de Sant Sebastià, l’Estendard acompanyarà homes i dones amb els moviments característics per a cada sexe.

A la sortida de l’Ofici, els Cavallets ballaran les taules al voltant del fogueró de la plaça Major i, a continuació, aniran a ballar a diferents indrets com ara la Sala de Plens i la Rectoria, entre altres.

PUBLICITAT

Els Cavallets de l’any 2020 seran Toni Gomila Socies i Toni Company Villalonga, mentre que l’Estàndard serà Juan Carlos Romero Sánchez. Per segon any consecutiu, al sorteig per elegir Cavallets, només s’hi va presentar una parella que quedà automàticament elegida.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT