SANT PERE ES VIU AL PORT DE POLLENÇA

1037

Des d’avui i fins dilluns, 29 de juny, el Port de Pollença viu les festes de Sant Pere amb un seguit d’activitats programades amb la intenció de compartir moments entranyables amb la gent del Moll. Aquest 2015 es dóna la circumstància que el dia de Sant Pere (dilluns 29 de juny) és festiu, ja que la Patrona serà en diumenge.
Durant aquests dies, el Moll Vell serà escenari de diversos esdeveniments el primer del qual un pa amb oli solidari amb l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR), que gestionarà la cantina durant aquest llarg cap de setmana. Això serà avui mateix 27 de juny, a partir de les 21 hores. Mitja horeta més tard, començarà el concert d’havaneres amb el grup Sotavent.
El 28 de juny, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà una classe solidària de zumba a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A continuació, la Banda de cornetes i tambors de Pollença farà una cercavila que acabarà al Moll Vell, on a partir de les 20 hores, hi haurà la Sardinada Popular que s’allargarà amb ball de saló.
El dia de Sant Pere (29 de juny), a les 11 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme, hi haurà la Missa Solemne. A la sortida, hi haurà un vermutet i s’inaugurarà l’exposició de dibuixos i maquetes navals que es podrà visitar fins al 27 de juliol, al Local Social del Club Nàutic. I, a les 14 hores, els pescadors compartiran un dinaret.
Per acabar, a partir de les 20 hores, la colla de gegants i caparrots de l’Esbart de Sant Jordi acompanyats pels Xeremiers Orats faran una cercavila i, finalment, hi haurà ballada popular amb Aires de la Cala i els mateixos Orats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT