SANT JORDI 2018, FESTA DEL LLIBRE

244

Sant Jordi és el dilluns 23 d’abril, però les activitats de la Festa del Llibre ja han començat. Durant tota aquesta setmana els alumnes dels centres educatius de Pollença ha realitzat tallers per deixar ben endomassades les biblioteques del Moll i de Pollença. Només per això ja tenim un bon motiu per visitar ambdós centres culturals. Però hi ha molta més activitat.

Divendres 20 d’abril

Avui a les 20’30 hores, a can Llobera, s’inaugurarà l’exposició amb motiu del 50 aniversari de l’Obra Cultural Balear (OCB). Aquesta mostra es podrà visitar fins al 30 d’abril.

Diumenge 22 d’abril

El diumenge 22 d’abril se celebrarà el gran dia del Sant Jordi pollencí. Durant tot el matí, entre les 10’30 hores i les 12’30 hores, l’activitat se concentrarà a la plaça Vella i a can Llobera. Més enllà del mercadet de llibres que reuneix diverses entitats locals, d’allà arrencarà a les 11 hores el passacarrers dels Xeremiers Orats i allà, a les 11’30 hores hi haurà un contacontes especial a càrrec de “L’Acera du vagos”, adreçat a infants a partir de quatre anys. A migdia, s’acabarà l’activitat literària amb un acte de cloenda, i el capvespre, a les 18’30 hores, hi haurà passacarrers a càrrec de L’Esbart de Sant Jordi.

Dilluns 23 d’abril

El matí del 23 d’abril, a les 12 hores, a can Llobera, es lliuraran els premis del Certamen Literari Escolar i el capvespre, a les 17 hores, l’Escola de Música omplirà de notes la plaça Vella, on els alumnes oferiran un concert. Una mica més tard, a les 18 hores, els joves d’entre 4 i 12 anys podran assistir a un taller de “Manualitats per Sant Jordi”. D’altra banda Ràdio Pollença retransmetrà tot el dia des de Can Llobera amb una programació especial.

PUBLICITAT

Dies 24, 25 i 27 d’abril

Dia 24 d’abril, a les 17’30 hores a la Biblioteca del Port de Pollença, hi haurà un contacontes i taller sobre “El pispallibres”, per a infants a partir de 4 anys.

Dia 25 d’abril, a les 17,30 hores, l’Àrea de Biblioteques i Mediació Cultural del Consell de Mallorca organitza l’activitat “Recita’m un poema, conta’m una rondalla: juguem amb la tradició a partir dels poemes de Rosselló- Pòrcel i J.M. Llompart” a càrrec de Catalina Vallriu.

Dia 27 d’abril, a les 17’30 hores, a can Llobera, Tramuntana XXI presentarà el llibre L’hort de les Rondalles mallorquines. I ja dia 30 d’abril, a les 17’30 hores, a can Llobera, es tancarà el programa de Sant Jordi amb una activitat per a infants a partir de 7 anys: “Recita’m un poema, conta’m una rondalla”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT