REVIVAL MUSICAL AMB JOAN SEBASTIÀ I RAFA, A CA LES MONGES

157

Avui, diumenge 6 de juny, a les 20’30 hores, al pati de ca les monges dels Sagrats Cors de Pollença, hi haurà un nou concert del cicle “Trae tu mantita”. En aquesta ocasió, la proposta és fer un revival musical amb Joan Sebastià que, per aquest concert, comptarà amb la col·laboració de Rafa.

Les persones interessades en assistir en aquest esdeveniment poden telefonar al 971530667 per reservar plaça, ja que degut a la pandèmia del coronavirus, l’aforament és limitat. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Durant l’horabaixa, els músics interpretaran temes de Nino Bravo, Manolo Escobar, Duo Dinàmico, Jaume Sureda, Julio Iglesias, Bonet de San Pedro, Pedro Vargas, Los 5 del Este, Alaska…

Amb el cicle “Trae tu mantita”, la Fundació Cors Oberts vol donar una mà als músics, un dels col·lectius que més ha patit els efectes econòmics de la crisi del coronavirus. Per aquesta raó, organitzen aquests concerts durant els quals, a més a més i com a novetat, els músics poden dur menjar i begudes per vendre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT