RETIREN DEFINITIVAMENT EL QUIOSC DE GELATS VALLS DE LA PLAÇA MAJOR

559

Avui, 28 de novembre, deversles 9 hores, una grua ha procedit a retirar definitivament el quiosc de Gelats Valls de la Plaça Major de Pollença. Feia ja dies que el consistori havia aprovat contractar una empresa per realitzar aquesta tasca i s’estava pendent de la disponibilitat dels equips necessaris. De moment, l’Ajuntament de Pollença assumirà els costos del desmuntatge, atès que l’empresa propietària va entrar en concurs de creditors. El quiosc serà traslladat al mateix solar municipal on hi resta el quiosc del Port de Pollença que es va desmuntar el 2 de febrer de 2017.

Cal recordar que el quiosc del Moll, propietat també de Gelats Valls, va ser desmuntat després que es denunciàs la seva explotació sense licitació pública. Tan aviat com es va saber la possible retirada del quiosc, es va iniciar una recollida de signatures demanant que el quiosc seguís al passeig Anglada Camarasa. En pocs dies es recolliren 5.000 signatures digitals i 2.000 signatures en paper.

Mesos després de la retirada del quiosc del Moll, l’empresa Gelats Valls va entrar en concurs de creditors i el quiosc de la Plaça Major ja no va tornar a obrir les seves portes. Ambdós quioscs quedaran de moment al solar municipal fins que es resolgui legalment la seva propietat i el concurs de creditors.

PUBLICITAT

El lloc que ocupava el quiosc de la Plaça Major de Pollença no és via pública, sinó que es tracta d’un solar de propietat municipal. Ara serà empedrat i s’hi instal·larà un aparcament de bicicletes, tal com es va aprovar als pressuposts participatius que es varen votar el passat mes de juny.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT