RESUM I IMATGES D’UNA JORNADA PATRONERA

518

Ahir a Pollença va haver-hi actes per a tots els gusts.

Els més joves gaudiren d’un contacontes a la plaça de ca les Munnares a càrrec de “Viatges al Món de n’Aina”. Després del contacontes es varen fer una sèrie de tallers on els més petits varen poder participar activament.

Poc després, a les 20:30, es va presentar al pati de l’Ajuntament el llibre “El contraban i l’estraperlo de la postguerra. Pollença 1939-1965”. A la presentació hi varen intervenir el doctor en història Pere Salas, l’autor del llibre, Rafel Trias, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i l’editor Gracià Sánchez. L’aforament del pati de l’ajuntament va quedar complet.

L’editor Gracià Sánchez, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, l’autor del llibre, Rafel Trias, i el doctor en història Pere Salas. Foto: Fernando Perianes
L’autor del llibre, Rafel Trias. Foto: Fernando Perianes

A les 20:30 començà el primer dels concerts de Can Escarrinxo. Ahir va ser el torn d’Enrockats, O-erra i After Suns, que actuaren en aquest ordre. Al recinte se seguiren les mesures de seguretat. Tothom va haver d’estar assegut en tot moment i el menjar i les begudes se serviren a taula. D’altra banda a l’exterior va haver-hi controls de seguretat per tal que es compleixin les normes i evitar la concentració de persones.

PUBLICITAT

Finalment, a les 22:00 al claustre del convent va començar l’actuació de Petit. Un concert solidari la recaptació del qual es donar a Caritas. El grup, liderat per Joan Ernest Castells , va oferir un concert íntim amb moments molt emotius.

Agenda d’avui, 28 de juliol

A les 19:30 a la plaça de Ca les Munnares hi haurà una exhibició de karate a càrrec del cub de karate Sonkei-Kime.

A les 20:30 a Can llobera es presentarà el llibre “Raons humanes, refugi d’amor i oferiment”, de Joan Bennàssar.

A les 21:30, al Claustre de Sant Domingo, Ballugall celebrarà els seus 10 anys de trajectòria amb un repàs a les seves cançons i actuacions més destacades. Al concert hi participarà el grup pollencí de ball Racó de Tramuntana, a més d’algunes sorpreses més.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT