RESTRICCIONS DE BANY A CALA MOLINS PER ABOCAMENT DE RESIDUS

738
Ara mateix la bandera groga alerta sobre l'aigua de bany.

La bandera groga oneja a cala Molins, a Sant Vicenç, després que aquest matí s’ha produït un abocament de residus.

Segons testimonis oculars, cap allà la una i mitja del mig dia, els socorristes han hagut de treure els banyistes i posar la bandera vermella per risc de contaminació de l’aigua.

Els socorristes sospiten que es tracta d’alguna embarcació que ha buidat els dipòsits, ja que els residus aviat han arribat a la vorera. Ells han activat el protocol que correspon en aquests casos. Això no obstant, no els consta que hagin vengut a analitzar l’aigua.

En qualsevol cas, desaparegudes les restes visibles, han canviat la bandera vermella per la groga, que deixaran en senyal de precaució tota la nit. Tan aviat com disposin dels resultats d’una analítica, actuaran en conseqüencia.

PUBLICITAT

Es dona la casualitat que ahir la bandera groga acompanyada de la bandera blanca amb vorms pintats va onejar a la platja de cala Molins. Avui, no hi ha meduses. De fet, els socorristes només han atès una persona per picadura de grumers.

Aquesta setmana, la platja de cala Molins s’ha hagut de tancar en diverses ocasions per excés d’aforament i fa dos diumenges, restes orgàniques de distinta procedència varen arribar a la vorera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT