REPLANTEGEN LES ZONES ENJARDINADES DE SANT VICENÇ

420
Foto: Pere March.

L’ajuntament de Pollença replanteja les zones enjardinades de Sant Vicenç. D’una banda, han pres la determinació de retirar tots els arbres del nou passeig del Maressar i, de l’altra, realitzen tasques d’embelliment a l’entrada.

Passeig del Maressar

Veïns de Sant Vicenç i pollencins que van a caminar per allà lamenten la desparició dels arbres que, durant la passada legislatura, se sembraren després de dur a terme les obres de la primera fase del Pla integral d’aquell nucli de població.

Demanat sobre el tema al delegat de la Cala Sant Vicenç, Miquel Llobeta, assegura que aquell “no és lloc per haver-hi arbres de cap de les maneres, perquè hi ha un tiro de vent molt potent; fins i tot les mates s’aferren al terra i els arbres no hi poden viure. Tampoc no hi ha terra cristiana, perquè els arbres puguin sobreviure en aquell entorn. I, donat el cas que aferrassin i tornassin grossos, impedirien el pas per la carretera que ja és ben estreta”.

Per tot això, “hem pres una determinació, que és, principalment, a la pujada, fer un passeig i tapar les garangoles”, afirma Llobeta.

PUBLICITAT

Cala Molins

Pel que fa a l’arbrat de cala Molins, el delegat Llobeta senyala que “tots els altres arbres de cala Molins estan catalogats i estam esperant que sigui el temps per sembrar-los”. En aquest sentit, apunta que “també és vera que hem de mirar de trobar uns arbres que no siguin tan llépols per a les cabres, perquè allà han de poder conviure amb la fauna autòctona”. I és que, si bé actuen per controlar les cabres, no sempre ho aconsegueixen, dona a entendre el delegat de Sant Vicenç.

Embelliment de l’entrada

Com totes les entrades als nuclis de població del municipi de Pollença, la de Sant Vicenç no destaca per la seva bellesa. Ara bé, segons avança el delegat Miquel Llobeta aquests dies estan “ressembrant i embellint l’entrada del carrer Cavall Bernat, reconstruint tots els baladres”.

Per altra banda, també tenen previst fer canvis a “la jardinera de devora l’Església. La repoblarem, perquè està pobra” conclou Llobeta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT