REPARTIM LA NOVA EDICIÓ DE PUNT INFORMATIU

473

Avui, dimecres 14 d’octubre, repartim pels domicilis dels subscriptors i pels punts de venda habitual la nova edició de PUNT iNFORMATIU POLLENÇA, corresponent a la segona quinzena d’octubre.
A la portada, es destaquen les obres de la volta de cala Carbó que començaran tan aviat com Costes es comprometi a pagar-ne una part i també que aquests dies han arribat els fanals que s’han d’instal·lar a diferents carrers del Port de Pollença, així com un resum de les nombroses activitats socials i culturals per aquests dies, setmanes i mesos.
De les planes interiors, més enllà de les notícies locals, destacam una entrevista a l’escriptor mexicà Juan Villoro i un reportatge sobre el temporal que va desmantellar les platges del Port de Pollença fa quinze dies. En la secció esports, Maria Magdalena Tortella entrevista Manuel Torres Pericas, l’entrenador del Hodd, un equip de la primera divisió de futbol de Noruega.
I, per acabar, a la contraportada, la fotografia antiga “Temps de collir oliva”, cedida per Graciela Riba, i el ContraPunt “Entre pins misteriosos i admirant bellesa” d’Eva Cerdà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital