ELS REIS D’ORIENT CENTREN L’ATENCIÓ DEL PRIMER CAP DE SETMANA DE 2019

67

L’arribada dels Reis d’Orient centra l’atenció del primer cap de setmana de 2019, dos dies durant els quals, a més de la Cavalcada de Reis, hi ha la Copa de Reis, un bingo solidari i un Concert de Reis.

Arribada dels Reis

Tant a Pollença com al Port, el Reis d’Orient arribaran avui, dissabte 5 de gener, a partir de les 18 hores.

Al Port de Pollença, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran els pollencins a la plaça Miquel Capllonch per, seguidament, entrar a l’església de la Mare de Déu del Carme a fer l’Adoració a Jesús.

A Pollença, la Cavalcada dels Reis d’Orient partirà des de la plaça del Monument fins a la plaça Major, on, després de la recepció dels Ses Majestats per part de les autoritats locals, adreçaran unes paraules als pollencins. A continuació, Melcior, Gaspar i Baltasar entraran a la Parròquia per fer l’Adoració. Aquest dissabte 5 de gener, no hi haurà missa per fer aquest acte més lluït.

PUBLICITAT

Tal i com han anunciat, a partir de 2019, les festes i actes infantils que organitzi l’Ajuntament no s’anunciaran amb coets sonors per evitar que els nins i nines amb hipersensibilitat auditiva pateixin per això.

Copa de Reis

Un grup de nedadors del Moll i de Pollença cerquen nedadors valents com ells que vulguin fer un divertit capfico el dia 6 de gener. Es tracta de la Copa de Reis, que enguany compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, el club de natació Bocchoris i l’Ajuntament. L’activitat començarà a les 11 del matí a davant l’Stay i els nedadors que hi estiguin apuntats hauran de nedar devers 150 metres sense neoprè fins a la platja. A l’arribada hi haUrà xocolata calenta per a tots els participants I lloc per canviar-se. A més enguany anuncien més d’una sorpresa. La inscripció és gratuïta però cal apuntar-se a la web www.elitechip.net.

Bingo per als Reis

Aquest diumenge 6 de gener, Dia dels Reis, a partir de les 17 hores, al bar Monument de Pollença, hi haurà un Bingo solidari amb els Ca de Bou.

Des de Ca de Bou, aprofiten per disculpar-se davant els pollencins, perquè no pogueren fer el Bingo que havien anunciat pel diumenge 30 de desembre. ja que la delegació de Jocs del Govern de les illes Balears els va denegar la petició que havien fet amb aquesta finalitat.

Concert de Reis al Port

Aquest diumenge 6 de gener, a les 18’30 hores, a l’Església del Port de Pollença, hi haurà un Concert de Reis a càrrec dels Musik’s Monument. Amb la veu de Montse Mozo acompanyada a la tiorba per Ferran Pisà, interpretaran música vocal barroca de temàtica nadalenca d’arreu d’Europa. L’entrada a aquest concert és gratuïta.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital