REDACTEN EL PROJECTE DE LA ROTONDA DE SANT VICENÇ

467

Durant el Ple ordinari del Consell de Mallorca, la responsable del departament de Territori i Infrestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, va avançar que, en aquests moments, redacten el projecte de la rotonda de Sant Vicenç.

De fet, sembla que el projecte està redactat, però necessita l’autorització de diversos organismes. És possible que la mateixa consellera insular de Territori, Mercedes Garrido, vengui a Pollença per presentar el projecte.

L’objectiu del projecte de la rotonda és reduir la sinistralitat al creuer de la Punta, on la carretera Ma-2200, que uneix Pollença amb el Port, es desvia cap a la Cala Sant Vicenç. En aquest sentit, la Consellera va explicar que “durant aquesta legislatura s’han analitzat diferents trams de gran concentració d’accidents a les carreteres de Mallorca i que, tenint en compte els indicadors de sinistralitat, s’ha actuat i s’està actuant a diferents punts”.
La consellera Garrido va detallar les mesures que s’han duit a terme des del Departament de Territori i Infraestructures per millorar la xarxa viària a Mallorca i per reduir la sinistralitat en els trams de concentració d’accidents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT