RECOLLIDA DE SIGNATURES PER DISMINUIR LA VELOCITAT ENTRE CAN BERENGUER I EL CAMÍ DE TERNELLES

476

Els veïnats de la zona de ca na Maronja, can Vedell i can Berenguer s’han unit per recollir signatures per disminuir la velocitat a la carretera Ma-10 en el tram comprès entre la rotonda de can Berenguer (km 0) fins a la intersecció amb el camí de Ternelles (km 1) en considerar que els perills són múltiples, ja que és una zona molt transitada per vianants i gairebé totes les cases d’aquesta zona estan habitades. És per això que els veïnats demanen que es redueixi la velocitat en aquest tram i que s’asseguri amb algun mecanisme com bandes rugoses, radar… i que s’instal·li alguna mesura de seguretat (semàfor, pas de peatons o totes dues coses) a les interseccions dels camins de cal Beato i de Ternelles per protegir els vianants.

Segons senyalen els veïnats “actualment la velocitat permesa en l’esmentat tram és de 90 km/h, encara que sovint és superada pels vehicles que hi transiten, ja que és una recta després d’una carretera que presenta molts revolts. Els caps de setmana i festiu la seva perillositat s’incrementa de forma proporcional a l’augment del trànsit. Les motocicletes són especialment presents en aquests períodes i sovint circulen a velocitats superiors a la permesa, fins i tot, algunes vegades esdevé una zona de carreteres improvisades.”

A l’hora, especifiquen que “tot això té lloc en una via molt estreta, que voreja el casc urbà del municipi, sense pràcticament voral (arcén)” per la qual cosa “suposa un perill” per als molts vianants que, bé perquè hi viuen, bé perquè hi tenen bocins de terra bé perquè és una zona propera i hi van a caminar… bé perquè són turistes residents a habitatges vacacionals, circulen per allà.

Totes les persones interessades en fer costat a aquesta demanda d’aquests veïnats trobaran fulls per a signar al Bar Pont Romà i al Club Pollença. O bé adreçar-se a alguna de les persones que viuen en aquell redol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT