REBOST SOLIDARI INAUGURA BOTIGA I PALESA EL GRAN EQUIP QUE FORMEN

284

Ahir horabaixa, al convent de les missioneres dels Sagrats Cors de Pollença (al carrer de Mallorca, número 30), se celebrà la inauguració del nou rebost solidari. L’acte va palesar el gran equip de persones que impulsen un servei que, degut a la crisi social i econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus, ha vist incrementada la demanda.

A la inauguració del Rebost Solidari, varen intervenir Sor Alicia Juan en nom de les missioneres dels Sagrats Cors; el rector de Pollença, Mossèn Francesc Vicens, en representació de Càritas Parroquial, i la Estrella Martena en nom dels voluntaris, així com també representants de Mallorca Sense Fam i Avaso, i el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia. Entre el públic, hi havia diversos regidors de l’Ajuntament i representants de Colonya Caixa Pollença, entre altres col·laboradors dels Rebost Solidari.

La inauguració va acabar amb un breu recital de veu i guitarra.

Representants polítics i de les missioneres dels Sagrats Cors dins la nova botiga del Rebost Solidari.

Ara i abans del Rebost Solidari

Ara mateix, el Rebost Solidari atén una setantena de famílies, això és el triple de famílies que atenien abans de la crisi de la covid-19. Això és possible gràcies a l’ajuda d’entitats com Avaso o Mallorca Sense Fam, amb les quals les missioneres dels Sagrats Cors tenen convenis de col·laboració; a les aportacions de particulars o associacions locals i a les mans que aporten diferents voluntaris.

PUBLICITAT

Tot plegat, fa 30 anys que les missioneres dels Sagrats Cors i Càritas Parroquial gestionen aquest Rebost Solidari. A partir d’ahir, però, inicia una nova etapa amb l’objectiu de dignificar les persones que, sigui per les circumstàncies que siguin, es veuen en la necessitat de recollir aliments i productes de primera necessitat.

La botiga de punts

A partir d’ara, el Rebost Solidari de Pollença funcionarà per punts de manera que cada família en funció del nombre de persones que la formen rebrà una quantitat de punts per gastar al Rebost. D’aquesta manera, podrà gestionar els punts i, a l’hora, seleccionar allò que necessita.

Tot plegat és possible gràcies a la col·laboració amb entitats com Mallorca Sense Fam i Avaso, que aporten aliments i productes de primera necessitat, però també ajuden en qüestions burocràtiques. L’ajuda puntual de particulars i col·lectius. I, molt especialment, a la disposició d’un equip de voluntaris que ajuden les quatre missioneres dels Sagrats Cors a realitzar els preparatius, fer el seguiment, organitzar…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT