QUINZÈ DIA: ALTA PER A UN DELS AFECTATS

836

Un dels tres afectats per coronavirus al municipi ha estat donat d’alta, mentre que els altres dos continuen ingressats i un evoluciona millor que l’altre.

Pel que fa a les noves mesures adoptades pel Govern espanyol i que implica la paralització de l’activitat no essencial, la coordinadora del Centre de Salut, Alejandra Valora, senyala que “a curt termini, no es veurà, però sí que s’hauria de notar en el numero de contagis. Tot i amb això “a nivell local amb poblacions poc numeroses és més difícil de notar”, conclou.

 

Tens màscares de buceig?

A l’hospital Son Llàtzer estan cercant màscares com la de la foto talla adult per adaptar-les i poder-les usar per la seva protecció.
Si coneixes algú que en tengui i la vulgui donar a la causa heu d’omplir aquest qüestionari. Si teniu dubtes, telefonau al 659186971 i demanau per n’Aina; ella us explicarà què heu de fer.

PUBLICITAT

No les heu de dur ni a l’Hospital ni al Centre de Salut!

Si teniu màscares com aquesta, poden ser útils per a l’Hospital de Son Llatzer.

Confinament assumit

Des de la Policia Local, destaquen la normalitat en el dia d’ahir, tot i que varen haver de practicar una prova d’alcoholèmia que va donar positiu.

Sobre l’enduriment de les mesures de confinament, fonts de la Policia Local consideren que “tothom ho té assumit” i informen que les empreses disposen del dia d’avui “per anar a recollir les eines”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT