Enquesta platges

Qualsevol pollencí que aquesta Setmana Santa hagi anat a fer una volta per la primera línia del Port de Pollença -o que hagi llegit el PUNT iNFORMATIU POLLENÇA- haurà vist que els canvis a les platges són notables. L’any passat l’Ajuntament va elaborar un ambiciós projecte que malauradament es va adjudicar tard per qüestions burocràtiques, per aquest motiu els serveis de platges es varen muntar tard i no es va poder desenvolupar el gruix dels canvis que es descrivien al plec de condicions. Un any després l’Associació de Veïns del Port de Pollença, adjudicataris del servei de platges, han pogut desenvolupar tots aquests canvis. Una setmana abans de pasqua el més important per poder començar la temporada ja estava posat, però encara s’ha de fer més feina. Enumerem breument alguns d’aquests canvis:
– Gandules i para-sols nous. Ja es varen posar l’estiu passat. Criden molt l’atenció els para-sols amb el càrritx llarg que han generat tota casta d’opinions.
– Cinc parcs infantils nous. Els elements que es varen posar fa pocs anys a davant el Miramar i l’Ullal s’han retirat i se n’han instal·lat uns nous i més espectaculars. A més s’estan instal·lant tres zones més de jocs infantils al principi de la platja a davant el carrer El Cano, a davant la Plaça Joan Cerdà i a Llenaire. Crida l’atenció el vaixell pirata instal·lat a davant l’Hotel Miramar i el parc adaptat per a minusvàlids instal·lat a davant el quarter de la Guàrdia Civil.
– S’ha llevat el quiosquet de L’Embat, la caseta per a massatges i el castell inflable que hi havia dins l’aigua.
– Les casetes de banys públics i de socorristes s’han arreglat, s’hi han posat fonaments i s’han pintat de blanc. A més s’està posant una caseta nova a davant la Plaça Joan Cerdà destinada a facilitar l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda.
– S’estan instal·lant 1000 metres de noves passarel·les més amples (2 metres), adaptades per l’accessibilitat universal.
– Es canviaran totes les boies d’abalisament de la badia amb la finalitat de retirar els morts que fan malbé el fons marí. A canvi s’instal·laran uns anellatges que van clavats a terra.
– Se sembraran fins a 1.500 tamarells amb la finalitat que mantenguin l’arena de la platja durant els temporals. Aquests tamarells seran podats perquè sempre es mantinguin baixos i no tapar la visibilitat.
Hi ha molts més altres canvis que no criden tant l’atenció, com la compra de maquinària, la retirada de soques o la neteja i reacondicionament de l’arena. Tot això haurà suposat una inversió de devers 300.000 €.
Ara bé. Al PUNT iNFORMATIU POLLENÇA volem conèixer la teva opinió i per això et demanam que responguis a la següent enquesta. Les vostres opinions seran publicades al número 521 del PiP que sortirà al carrer el pròxim 26 d’abril.


Vaixell pirata
Parc infantil
Casetes noves
Parasols carritx

gif ANIMADO Volar-e

Artícles relacionats